Kytarové Příslušenství kovový Háček, Držák na Zeď Držák na Stojan, Stojan, Držák Displeje Pro Kytary, Basy Dlouhý úsek lock up

w10518

453.44 Kč 604.66 Kč

Strunné Nástroje

Tagy: samolepka na zeď spruch elektrické, ps4 umění, samolepka na zeď, držáky vitropiso, 3 vrstva boty rack, případ tonyho stát, andy elektrická kytara, basová kytara hofner club, alaska metal guitar, kytara 7 stát, basová kytara aco

  • Popis
  • Recenze

  • Číslo Modelu: dlouhý úsek
  • Typ: stát

Jsme Bates Hudby, jsme profesionální na hudební nástroj, a budeme zlepšovat naše výrobky a služby musí být lepší.Chceme si s hudbou a naše nástroje.

1.Loď lhůta je závislá na kupujícího celní odbavení čas nebo jiné faktory, jako je počasí nebo polohu místa určení.Pokud jste viděli balíček dorazil své místo, můžete zkontrolovat s celní nebo místní poště, takže se můžete dostat zboží brzy.

Vážení kupující, Děkuji vám za nakupování v našem Bates Music store, před nákupem, budeme vám

China post air mail :Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

Posti Finland : Odhadovaný čas dodání 10-30 pracovních dnů, loď do ruské Federace a Běloruska.

start

2. Můžete provést platbu za vaši objednávku Kreditní Karty, Peníze, Booker, Peníze Gram, Bankovní T/T, Western Union atd.

Hong Kong Post Air Mail : Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

www.pizzerie-teplice.cz Standardní doprava : Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

Prosím, být jisti, že nakupování v našem Bates Music store a užijte si to!!!

1 .Poté, co jsme vyslali balíček a ujistěte se, že nechcete dostat své balíčky, jsme vám veškeré náhrady.

2. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité , pokud jste spokojeni s tím , prosím, kontaktujte mne první místo toho, aby negativní zpětnou vazbu, a to způsob, jak se vypořádat s to účinnější.

Budeme automaticky zanechat pozitivní zpětnou vazbu všem, kteří se dokončení transakce a nechat nám pozitivní zpětnou vazbu.

některé SLIB!

2.Běžná doba dodání s různými expresní společnost.

I v případě, že dodávka časového limitu, stále ještě můžeme vrátit s paypal účtu, takže můžete nakupovat zde bez obav, že přijdete o peníze.

1.Pokud se vám líbí naše položek , prosím, dejte nám Pět hvězdiček zpětnou vazbu, a nechat ostatní, užijte si to taky.

3. Dáme pět začít zpětnou vazbu na každého milá kupující.

Jiné vyjadřuje chcete , můžete nás kontaktovat.

2 .Pokud produkt máte nějaké problémy , prosím, napište nám e-mail nebo nám zanechte vzkaz, než si dát sporu nebo negativní zpětnou vazbu, takže se můžeme vypořádat s tím, jak brzy jak je to možné a účinnější.

konec

ePacket : Odhadovaný čas dodání 5-10 pracovních dnů,loď do USA pouze

1. Vaše peníze se vyplácí www.pizzerie-teplice.cz, po obdržení zboží, www.pizzerie-teplice.cz bude dávat peníze na náš účet .A když jsme se dohodly na vrácení peněz je www.pizzerie-teplice.cz vám to taky.Takže je to bezpečné ESCROW SLUŽBY.

4.Prosím, napište mi přes 'MOJE ZPRÁVY' nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich výpis nebo váš nákup.

EMS : Odhadovaný čas dodání 5-10 pracovních dnů

Pokud tam je nějaká otázka, prosím, kontaktujte nás on-line nebo zanechte nám zprávu přes Kontaktní Nyní.Naše odpověď by měla dosáhnout v průběhu 12 hodin.

Vlastnosti produktu: Inovativní přírodní dřevěné konstrukce.Stabilní, low-profile design.Skutečně kompaktní pro skladování a dopravu.Měkké pěnové 'Dokončit-Friendly' polstrování chrání váš kytara.Robustní, protiskluzová základna. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---------------------------------------------------------------------------------------

Zanechat recenzi