Taktické KOČKA Škrtidlo A Trauma Lékařské Nůžky,Škrtidlo, Taška,MOLLE Pouzdro, Povinnost Opasek Smyčky pro První pomoc kit,rychlá hemostáze sady

w11267

100.22 Kč 164.30 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Typ: Lékárničky
  • Původ: Pevninské Číně

Způsob použití

Taktické KOČKA Škrtidlo A Trauma Lékařské Nůžky,Škrtidlo, Taška,MOLLE Pouzdro, Povinnost Opasek Smyčky pro První pomoc kit,rychlá hemostáze sady Popis:

Obsah Balení:

Specifikace:

váží asi 133.7 g

Rozměry výrobku: 17*6*4 (rozšířená délka je cca 100cm)

Nůžky * 1

Balení * 1

2. Spolehlivý výkon a rychlé zastavení krvácení

3, pak v jednom směru (jsou) rotační plastové tyče, plastové tyče, připojené k nylonové pásky bude dále utáhněte škrtidlo, dokud krvácení zastavilo, pak uvízl v plastovém klipu škrtidlo na tam (bude připraven nechat jít) bílý štítek lze zaznamenat konstriktivní dobu, obvykle 20 nebo méně než 30 minut je třeba uvolnit škrtidlo na chvíli, příliš dlouho, může vést ke krvácení po stránce končetin ischemie, nekróza.

Nejdůležitější je, aby vyhledali lékařskou pomoc okamžitě po zastavení krvácení.

Škrtidlo * 1

Název produktu: camping škrtidlo nastavit

1. Po otevření, tam je kondom, který může být přímo umístěny na horní části končetiny (blízko těla), které se musí zastavit krvácení.

1. Malé rozměry a snadné přenášení

3. Ovládání jednou rukou je pohodlné a praktické

2. Vytáhněte pás z červené hlavy, stiskněte a podržte 8 prsten těsné (to může být stanovena na tělo, ale ne příliš těsně), a pak složit zpět do zajistěte pás s vaší vlastní . (tento krok může být provedeno s jednou rukou, takže není třeba stisknout a držet plastový kroužek.)

Zanechat recenzi