Původní Huawei TalkBand B6 Mluvit Kapely B6 šířka Bluetooth Inteligentní Náramek Sportovní 1.53 palcový Kirin srdeční frekvence, krevní kyslík nahrávání

w11623

3 547.27 Kč 5 067.46 Kč

Nositelné Zařízení

Tagy: kryt zeblaze, průchodky talkband b6, huawei drát hononr 6, zlaté náramky, fitbit unikátní, j1 chytrý hodinky, lumimous hodinky muži, jasný samsung hodinky, huawei ٤ kapely, pouzdro oppo

  • Popis
  • Recenze

  • model: huawei talkband b6
  • Dotykový Displej: Ano
  • Kompatibilita: Všechny Kompatibilní
  • Kapela Materiál: Gumové
  • Certifikace: CE
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Obrazovky: led
  • Styl: SPORT
  • Styl Obrazovky: Obdélník/Čtverec-tvar
  • Funkce: Passometer, Fitness Tracker, Sleep Tracker, Zpráva Připomenutí, Call Reminder, Odpověď Volání, Vytáčení Hovoru, Dálkové Ovládání, Push Zprávy, krevní tlak, Budík, Měření Rychlosti, Chronograf, Sociální Média Oznámení, Krve Kyslíkem, Kalendář, týden, Srdeční Frekvence Tracker, Činnost Tracker
  • Kapela Odnímatelné: Ano
  • Značka: Huawei
  • Jazyk: čínský, Anglický, Španělština, Francouzština, Němčina, Korejský
  • Vodotěsné třída: Profesionální Vodotěsný
  • Materiál Pouzdra: Kovové
  • Aplikace Věkové Skupiny: Dospělé

Odnímatelné Bluetooth Sluchátko / celodenní Fitness Sledování/ 3D Zakřivený Displej

Monitorování Spánku

Jen zvedněte zápěstí, pozorný osobní asistent je vždy v pohotovosti.Dostávejte včasná upozornění z SMS zprávy, příchozí hovory, události kalendáře a další sociální média Aplikace.Ovládání hudby playback11 nebo použijte Dálkový Shutter12 k lapat fotografii.Užijte si svůj život s více pohodlí a zábavy.

Kombinace dual-mic potlačení šumu a Huawei vyvinuté 3A audio optimalizační algoritmus, HUAWEI TalkBand B6 může vyzvednout váš hlas s pozoruhodnou přesností a nízkou latencí.To identifikuje a snižuje šum na pozadí, aby zajistily, HD kvalita hovoru, a to i když jste obklopen rušné ulice nebo rušné kanceláři.

Čínština, angličtina, španělština , francouzština, němčina, korejština a arabština

Můžete ručně vybrat jeden ze sedmi cvičení režimy, aby nahrávat vaše tepová frekvence, spálené kalorie, běh a vzdálenost paces7, a další údaje, spravovat své fitness rutiny.HUAWEI TalkBand B6 může také automaticky identifikovat vnitřní/venkovní pěší a running8 sledovat každý váš trénink, i spontánní sprint.

Vždy Barvu pro Váš Styl

326 PPI 188*460 HD

Původní Huawei TalkBand B6

HUAWEI TalkBand B6 přichází s 1.53-palcový AMOLED barevný displej, kde můžete zkontrolovat počasí, zprávy, a naléhavá oznámení na první pohled.Můžete také přejeďte prstem nahoru, dolů, doleva a doprava s multi-kvadrantu ovládání uživatelského ROZHRANÍ.Užijte si pohodlí a svobodu, jak se vám líbí.

S HUAWEI TalkBand B6, nebudete chybět žádné důležité hovory, když vaše kapela je řádně připojen k telefonu.Můžete zkontrolovat ID volajícího, když jej nosíte na zápěstí a vyzvednout si je jako sluchátka, aby i nadále hovory, když jste zaneprázdněni psaní nebo dojíždění.

funkce

Původní Huawei TalkBand B6 Mluvit Kapely B6 šířka Bluetooth Inteligentní Náramek Sportovní 1.53 palcový Kirin srdeční frekvence, krevní kyslík nahrávání

HUAWEI TruSleep™ 2.05 důkladně zaznamenává vaše spánkové fáze, a to i při občasné zdřímnutí v úvahu, aby lépe analyzovat váš spánek skóre.S identifikací šesti hlavních problémy se spánkem, poskytuje komplexní návrhy na zlepšení, takže můžete zůstat aktivní na pracovišti.

Inteligentní Společník

Stres Úlevu Partnera

HUAWEI TalkBand B6 detekuje kyslík saturation3 v krvi lépe řídit možné zdravotní problémy.I když tvrdě pracujete na své kariéře a životě, chrání vás s informativní údaje.

Jasnou Kvalitu Hovoru

Když život dostane stresující, si potřebujete odpočinout.HUAWEI TalkBand B6 poskytuje dýchání školení s užitečné pokyny, vedení si vzít přestávku od svého hektického života s jasnější a klidnější stav mysli.

HUAWEI Talkband B6 podporuje tyto jazyky:

Pozorný Asistent

HUAWEI TalkBand B6 je dodáván ve 3 možnosti popruh s dobře-myslel jsem, že barvy pro různé potřeby.Na fluoroelastomerových popruhy nabízejí větší pohodlí a motivace pro cvičení, zatímco sofistikované kůže design doplní váš elegantní styl.Můžete si také vybrat, Titan Šedá pro jeho důstojný kovový lesk.

Inovativní Odnímatelné Design

Real-time Srdeční Frekvence

Být lépe připraveni pro zvláštní dny v měsíci.HUAWEI TalkBand B6 udržuje menstruace data poslat přemýšlivý reminders6, a pomůže vám lépe pochopit své cykly s dobře zaznamenaná data.

HUAWEI TalkBand B6 nejen přesně sleduje vaše data9, ale také poskytovat vědecké návrhy.S Huawei Health App nabízí více než 10 běží courses10, můžete zasáhnout své milníky s větší lehkostí a méně rizika zranění.

S energeticky efektivní Kirin A1, HUAWEI TalkBand B6 může podporovat až 8 hours2 hovoru.Back-to-Back konferenční hovory jsou již není problém.Jen 10 minut odpočinout, a baterie bude tankovat pro 4-hour2 volání.

HUAWEI TalkBand B6 zaznamenává své každodenní kroky, od mírné až vysoké intenzity a svůj stálý čas, ve tři jasné kruhy.Takže kromě motivace tvořit dobré fitness návyky, ale také připomene vám, aby se sedět na nadměrnou dobu.Velké cíle a malé tipy pro zdraví, to se vám všechno vztahuje.

Nejen stylový náramek HUAWEI TalkBand B6 také přijímá inovativní design.Když samostatná budova, hlavní tělo se změní na rafinovaný sluchátko s zaoblený design, přináší ergonomické fit a pohodlí, takže můžete zvládnout dlouhé hovory s lehkostí.

Stabilní Připojení

Velká Baterie a Rychlé Nabíjení

Osobní Fitness Trenér

Více Aktivní Motivace

Vybaven s nízkou spotřebou energie Bluetooth 5.2 SoC čip, HUAWEI TalkBand B6 využívá pokročilý algoritmus, aby bylo dosaženo hladké komunikace s menší rušení a větší zeď-penetrace capability1, takže můžete zůstat připojeni bez držení telefonu.

Saturace Kyslíku Detekce

Podívejte Se, Přejeďte, Jak Se Vám Líbí

Dokončení Vašich Cílů, Fitness

Připraven pro Zvláštní Dny

Ať už jste cvičení, nebo spaní, HUAWEI TalkBand B6 sleduje vaše real-time srdeční frekvence.To nejen pomáhá vám analyzovat cvičení a spánku rutiny, ale také vás varuje před srdeční tep nad nebo pod normální range4.

Zanechat recenzi