Zámek Úhel Měření Ruller Nastavitelný Úhloměr Umístění Finder Dřevozpracující Nástroj Složit Stop pro Označení Paralelní Linie Profilu

w13345

114.64 Kč 327.28 Kč

Měření & Nástroje Analýzy

Tagy: digitální multimetr my64, digitální hodinky breo, seekool digitální fotoaparát, muž osciloskop, undefined kalhoty, ds5 kontrolka, modrá mikroskop, multimetr digitální velikost, joefox digitální hodinky, dřevo nástroje

  • Popis
  • Recenze

  • Značka: isfriday
  • Číslo Modelu: Zámek Úhel Měření Nástroj
  • Certifikace: CE
  • Původ: Pevninské Číně

Zámek Úhel Měření Nástroj × 1

Specifikace

ABS Materiál A Vysoká Přesnost:

Hmotnost Produktu

To je široce používán pro měření, značení měřidla, umístění na obrobku, značení úhlů, a také velmi vhodné pro použití jako pomocné měřidlo ( pro označení paralelní linky ).Nejvíce užitečný nástroj pro amatéry, nebo vyznávají ionals.

Rozměry Výrobku

Materiál

Urychlení Účinnosti:

"Zámek Úhel Měření Nástroj" je inteligentní řešení, které mohou být převedeny do obrobku pro pohodlné měření úhlu, který je velmi vhodný pro pokládku podlahy nebo výrobě nábytku.

Nástroj měření je vyroben z odolného a stabilního plastu ABS.Rez-důkaz, hmotnost-lehká, sofistikovaná struktura, hladký podporu, a poskytnout vám přesné čtení.

Krok 3: Vzhledem k měřítku, na pohyblivé nohy a tužkou otvor, úhloměry je také vhodný jako značení měřidlo (používá se kreslit rovnoběžné čáry).

Použijte páku, aby se udržela na místě.Design páka umožňuje snadné ovládání z obou stran s pouze jednou rukou dokonce i v úzké pracovní plochy.

(L x W x H)

Krok 2: vložte úhel měřidlo na obrobku a označte úhel.

86 G

Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy zobrazené na obrázku.

?Přesný Nástroj Pro Měření:

Krok 4: Jen umístěte zátku, vložte tužku a vytáhnout sklon svahu na obrobek.

Úhel měření pravítko může být použit, aby přesně a pohodlně změřit vnitřní a vnější úhly, a přenést je do zpracovávaného materiálu.Můžete ušetřit čas a urychlit vaši efektivitu práce.

Obsah Balení

Vhodné pro strojírenství, student, kresba, architektonický návrh, zpracování dřeva, měření délky, atd. to je ideální dárek pro studenty, řemeslníky, architekty a designéry.

Krok 1: Zasuňte dvě plastové nohy do rohu na zeď a zarovnejte je se zdí.

ABS

Hlavní Rysy

Poznámka

Vzhledem k ruční měření, prosím, dovolte mírné měření odchylky.

31 × 3 × 2 cm / 12.2 × 1.2 × 0.8 cm

Pomocí Metody

?Široký Rozsah Použití:

Zanechat recenzi