Světelný Housenka Hračky Anti-Stress Squeeze Hračka Kreativní Měkké TPR Caterpillar Strečink Složité Hračky Dekompresní ventil Hračky

w1470

16.19 Kč 38.58 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně
  • Doporučujeme Věku: 12+y
  • Téma: Zvířata A Příroda

Vlastnosti:

Specifikace:

Hmotnost: 60g

1. LED prstu, hračky: dostanete 1 světlé a roztomilé světelný smyslové prstu hračka s náhodné barvy a malé jedinečnou texturu o 20mm, což může stimulovat hmatovou citlivost a přinese vám nové dobré hmatové zkušenosti .

Jméno: Caterpillar Squeeze Hračka

2. Zajímavé výukové nástroje: Hraje se podrážděný smysly může zvýšit sílu rukou a paží; světelný položky jsou pestré a rozmanité, podobně macaron koláče, pomáhá chlapců a dívek, identifikaci barvy a dát lidem teplý pocit štěstí.

Velikost: 15cm/5.9 inch

3. BEZPEČNÝ A SNADNO SE ČISTÍ: Vyrobeno z bezpečné TPR guma, plyš elastický, je voděodolný, neškodný, elastické, měkké a snadno se protáhnout, odolný a má vysokou slza, která vám umožní hrát, jak se vám líbí; to je také velmi pohodlné, Snadno se čistí, stačí otřít vlhkým hadříkem nebo opláchněte přímo s vodou, aby obnovit čistotu.

4. Lehké a Odolné: Každý Svítící Housenka Hračka je asi 15 cm dlouhý a váží 60g, jsou snadno se přenáší kdekoliv, jako jsou školy a pracoviště, vhodné udržet vaši kluci a holky v pohodě a uvolněně, zatímco čekání a cestování.

Obsah Balení: Caterpillar Squeeze Hračka*1

5. Klidné Stresu Hračky: Tahání, spinning, zářící caterpillar hračky, a dívat se na ně odrazit zpět do jejich původního tvaru je zábava; oni jsou skvělé pro smyslové a hmatové stimulace a vyhnout se tahání za vlasy, kousání nehtů a jiné zlozvyky .

Materiál: TPR

Zanechat recenzi