100ks Jednorázové Elektrostatické Odstranění Prachu Mop Papír, Domácí Kuchyně, Koupelna Hadřík na Čištění Náhradní Mop Hlavu Hadříkem

w176583

117.30 Kč 160.76 Kč

Dům A Zahrada

Tagy: ruskou vlajku na toaletní papír, Ubrousky, odstranění prachu papír, elektrostatické odstranění prachu papír, celý prodej kuchyně 100 ks

  • Popis
  • Recenze

  • Velikost Balení: 11cm x 4cm x 7cm (4.33in x 1.57in x 2.76in)
  • Hmotnost Balení: 0.28kg (0.62lb.)
  • Funkce: Skladem, Eco-Friendly
  • CN: Zhejiang
  • Výroba: Čisticí Pad
  • Použití: Jednorázové elektrostatické utírání prachu papír
  • Číslo Modelu: UQ792279
  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Polyester
  • Hmotnost Položky: Other
  • Typ Jednotky: balení

2. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny

1. 12 měsíců Výrobce\'slimited Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškození a zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3 měsíční záruku.

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

1. Prosím, kontaktujte nás, pokud jste don\ \ 't přijímat vaše balíček přesáhl 45 pracovní dny nezahrnují víkendy a svátky.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

3) Pokud můžete\'t pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

použití:Jednorázové elektrostatické utírání prachu papír

1) přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

velikost:14*10 cm

Funkce:

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

barva:bílá

materiál: Polyester

'

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

typ:Eco-friendly,akcie

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

balení:100ks/balení

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

72014 Čištění Nástrojů

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.pizzerie-teplice.cz!

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní!

Užitečné 100ks Jednorázové Elektrostatické Odstranění Prachu Mop Papír, Domácí Kuchyně, Koupelna Hadřík na Čištění Náhradní Mop Hlavu Hadříkem

Anonymous

2022-08-09

Objednávám pravidelně a kvalita je velmi dobrá.

Zanechat recenzi