Gao Studio Magnetický Master Mince Vrtět Spinner EDC Dospělých Kovové Vrtět Hračky Autismus ADHD Ruku Spinner Anti-úzkost, Stres Úlevu

w1778

1 955.90 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Rozměry výrobku: 35 mm (1,38 palce) *11 mm (0,43 palce)
  • Hmotnost: 56g
  • Doporučujeme Věku: 18+
  • Materiál: Kovové, Z Nerezové Oceli
  • Seznam Produktů: 1fidget hračky, některé příslušenství
  • Původ: Pevninské Číně

Doprava

4. Pokud jste neobdrželi vaše orderafter 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat vaše objednávky a dostat zpět k vám co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Přepravní Podmínky

2 .máme profesionální anglické talenty, na jakoukoliv otázku může odpovědět na vás v osm hodin

Modré a červené představují pouze kladný a záporný pól válcového magnetu.Jsme přesvědčeni, že modrá může automaticky adsorbovat, zatímco červená je odpudivá.

(1) ukázka na obrázku je pouze částečné případě, ne všechny kombinace, a není omezen na další obměny

Velikost výrobku je měřena straně, tam je určitá chyba, prosím pochopit.

Poznámka:

(2) Pro pohodlí demonstraci, demo do slotu na obrázku je všechny 4, ale není omezen na 4. Podle své vlastní situace, 1-4 mohou být použity.Čím více magnetů/korálky, větší zvuk/zpětnou vazbu.

Tyto relaxační mini vrtět hračky jsou kapesní, přenosný a dostatečně malý, aby hrát s jednou rukou.Tímto způsobem můžete snadno udržet tyto jemné hračky v kapse.Tyto vrtět hračky jsou ideální pro cestování, v práci, doma nebo penály.Můžete hrát kdekoliv v kanceláři, doma, kostel, metro, stanice, atd.

(3) příslušenství dána tím, že tento produkt může splnit všechny uspořádání a kombinace na obrázku

Musíte vědět, než si koupit

Hmotnost výrobku: 56g

Balení produktu: vysoce studio, původní box balení

Dvojité ložiska vnitřní a vnější vazby, vnitřní ložiska pomocí vrtět spinner speciální R188 ložiska.

Naše Položky jsou dopravu zdarma do USA, EU, Asie, a každý zemí., Vlastní daně a daň z přidané hodnoty nejsou zahrnuty v položce cena a doprava zdarma.Pokud potřebujete rychle doprava DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, i když nejsou zdarma, ale může těšit velmi dobrou slevu.Když uděláte objednávku, prosím, vyberte způsob dopravy, který chcete na náš web shop,.Můžeme si všimnout, sledování Ne.v pořadí seznamu nebo odeslat e-mailem na vás.

1. Pokud máte jiné speciální instrukce, vaše objednávka, kontaktujte nás, budeme rádi pomůžeme

Pocit buck míč má slabou zpětnou vazbu + drcení zvuk, vhodné pro kanceláře, knihovnu a další klidná místa, stejné množství magnet zvuk je mírně vyšší než buck míč, v závislosti na příležitosti, může být uzavřeno.

Produkt materiál: nerezová ocel

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY.Obvykle zasíláme zboží k vám China Post Air Mail na dopravu zdarma, 2. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

Design výrobku

Vrtět hračky jsou zajímavé dárky, které lidé všech věkových kategorií milují, bez ohledu na věk nebo pohlaví.Můžete dát váš otec, manžel, bratr, přítel, nejlepší přítel.To je snadný a skvělý dárek pro každou příležitost, jako Narozeniny, Vánoce , den Díkůvzdání, Halloween, Nový rok nebo jakékoliv jiné párty/události.Pokud jste milovníkem EDC hračky, tento krásný slider je ideální pro vás, je to ideální kolekce.

Kolekce dary

(4) Pokud je součástí uspořádání a kombinace se otáčí, vnitřní magnet [náhodný skok] bude kolidovat s žlázy, což bude problém, občas "ding" sound, který je "náhodné události".

To bude obrovský impuls pro nás, aby i nadále poskytovat kvalitní služby a produkty.

Ať už jste student nebo administrativní pracovník, může být čelí studijní nebo pracovní stres.Naší produktové filozofie je, aby snížení stresu.Skvělá hračka pro podrážděnost, úzkost, soustředění, ADHD, autismus, odvykání špatné návyky, s vybíravý hračky, budete moci omezit nežádoucí návyky, jako je kousání nehtů a kouření.Váš nudný čas se projít rychle, a budete rádi, když jste sám.Mnoho lidí úspěšně rozbité špatné návyky s této zábavné a cool vrtět hračky.

Velikost výrobku: 35 mm (1,38 palce) *11 mm (0,43 palce)

4. Velký, aby sleva: Pokud potřebujete umístit velkou objednávku, což je více než max množství, prosím, kontaktujte nás získat speciální slevu

Váš skvělý zážitek z nakupování je náš konečný cíl.

Brazílie o 15-60 dní, aby se dospělo

Vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, vrtět hračky je stále minimalistické a průmyslové, s stříbrný exteriér, který nikdy nevyjde z módy.

3. Máte-li jakékoli další otázky, prosím neváhejte a kontaktujte nás.

5. Pokud budete potřebovat speciální vlastní, prosím pošlete fotografie modelu jsme profesionální výrobce

Seznam produktů: 1fidget hračky, nějaké doplňky

Zmírnit stres

Povrch proces přijímá kamene mytí a kreslení proces, takže povrch je velmi hladký a na dotek bude pohodlnější.

Informace o výrobku

Použitelné scény

3. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny.

Produkt Play

Šedá představuje buckyball (magnetické korálek), zda dát do [kruhové slot] nebo [orbitální slot] bude automaticky adsorbovat, bez ohledu na pozitivní a negativní elektrodě vztah.

Pokud jste spokojeni s produkty a naše služby, prosím, trvat několik sekund, aby pozitivní zpětnou vazbu

Zpětná vazba

Dáme plnou náhradu, pokud položka, kterou obdrželi, je odlišný od popisu.Náhrada bude poskytnuta poté, co jsme obdrželi zpět položky kvalita v pořádku.Prosím, kontaktujte nás před odesláním jakékoli položky zpět.Odesílatel náklady na dopravu nevrací, a zpět, náklady na dopravu by měl uhradit ve vaší straně.Díky za vaše zvažte.

Zanechat recenzi