30m zimní a letní 4.3 palcový podvodní video kamera dárek pro rybolov, Podvodní Rybolov Fotoaparát Kit nové ryby nálezce led ryb

w2695

1 274.51 Kč 1 341.48 Kč

Bezpečnost A Ochrana

Tagy: bydlení speed dome kamery, ovládání speed dome kamery, dahua ipc c35 manuální, 8mp fotoaparát 4k ip, wq 9003 ip kamera, gopro 4k cam, dahua ip, dahua intercom 5mp, 5mp dahua dvr, ip kamera 5mp 50mm

  • Popis
  • Recenze

  • Číslo Modelu: OS-W15
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: OUWDRES

1. [4.3 palcový video pod vodou ryby finder]: IP67 hloubky vodotěsný fotoaparát a 4,3 palcový LCD displej tvoří vision system - podvodní rybolov fotoaparát, takže můžete jasně vidět ryby kousání návnady.Rybaření je více zábavy.Kromě toho je vybaven sluneční clonou, více vhodné pro venkovní použití.

Funkce: Nastavení ohniskové vzdálenosti, odstín, jas, kontrast, atd.

LCD Displej: TN Puritánské Obrazovce

Aplikace: Ideální pro mořský rybolov, rybaření, jezero rybaření, člun rybaření a další podvodní dobrodružství.

Široký Úhel: 190° full screen

Usnesení: 680*480

Velikost: 4.3 palce

Barva: červená

Německo, Spojené Království, Francie, Itálie, Španělsko, Polsko, Bulharsko, Estonsko, Řecko, Maďarsko, Litva, Lotyšsko, Rumunsko, Slovinsko, Slovensko, Chorvatsko, Belgie, Lucembursko, Dánsko, Nizozemsko, Rakousko, Finsko, Irsko, Portugalsko, Švédsko, Česká Republika, Severní Irsko ,Rusko,Ukrajinu.

Šrouby*2

Typ baterie: vestavěná 5000mAh lithium baterie (součástí balení)

Balení seznam:

Nastavení fotoaparátu.

Černá barva

Vodotěsný stupeň: IP67 úrovni (hluboké vodotěsné)

Jméno: HD Vizuální Fishfinder Kit

Fotoaparát vstupní signál: CVBS

Float míč*1

Výstupní signál : CVBS

4. [Snadné upevnění na Rybářský Prut]: Naše rybářské kamera může být namontován na rybářský prut s speciální držák.Budete určitě dostat nečekané potěšení z rybolovu.

2.【Vysoce kvalitní materiál pro dlouhou dobu použití】obrazovka je vyrobena z vysoce kvalitní ABS shell a TN univerzální průhledný displej, který je odolný a není snadné být poškozen, tělo fotoaparátu je vyrobeno z hliníkové slitiny, která je hluboce vodotěsné; Mezitím, přijímá 20M speciální kabel, který je vodotěsný, anti-korozní a anti-pull.

Pro klienty z těchto zemí, prosím, kontaktujte nás, máme více levnější lodní způsob, jak pro vaše,prosím, kontaktujte s první

Objektiv: plné sklo (modré světlo)

3. [5000mAh baterie, 6 hodin pracovní doba]: Tento rybolov fotoaparát má speciální vestavěná 5000mAh baterie, která může trvat 4-6 hodin.A co víc, to může být napájen 5V/1A, mobilní napájení, což je více vhodný pro venkovní použití.

Zobrazení držitele karty*1

5. 【Určen pro Podvodní Rybolov】: navrhli Jsme tuto finder ryb a to zejména pro milovníky rybaření.To je ideální pro mořský rybolov, rybaření, jezero rybaření, člun rybaření a další podvodní dobrodružství.Poznámka: Tam je hlavní vypínač na straně, a tlačítko na přední straně pro ovládání obrazovky.Proto, když nepoužíváte nástroj, musíte vypnout hlavní vypínač.Jinak to bude i nadále spotřebovávat energii.

Fotoaparát (15/30m)*1

Jas : 1000cd

Displej*1

Tělo materiál: hliníkové slitiny tělo

Materiál: ABS+TN

Parametry Výrobku:

Možnosti na obrazovce.

Sluchátka video jack*1

Anonymous

2022-10-27

Vše v pořádku, děkuji. Sláva Ukrajině!

Anonymous

2022-09-20

Perfektní

Zanechat recenzi