Vsítil Taška Beach Shell Pytel Písku Hrát Letní Bazén Zipper Bag w/ Nastavitelný Popruh Beach Hračka, Děti, Cestovní Tašky Balení Accs

w288967

67.18 Kč 87.14 Kč

Hračky & Koníčky

Tagy: plážové hry, hračky na písek pro děti, kbelík pro děti, plážové hračky, net bag pro plavání

  • Popis
  • Recenze

  • Značka: OOTDTY
  • Původ: Pevninské Číně
  • Doporučujeme Věku: 12+y, 0-3y, 3-6y, 6-12y

Balíček Zahrnuje:

Poznámka:

Bezpečnostní Materiál Hračky: Vyroben vysoce kvalitní nepromokavé tkaniny s oky a vsítil tak pro důkaz, že zboží vypadne, žádné škodlivé zápach, nastavitelný ramenní popruh speciálně pro děti výšky různých věkových kategorií.

Barevné Možnosti: Žlutá/Fialová/Červená/Modrá/Zelená

1 x Plážová Hračka Skladování Taška Mesh

Pláž Hrát Cestovní Taška: mesh net tašky je snadno složit do malé velikosti, dobrá space saver a zabaleny do kabelky nebo zavazadla, ideální písek hračka skladování taška, jednoduše věci, všechny malé pískové formy hračky do it a bez starostí, to trvá příliš mnoho místa, je také snadné najít zboží, když potřebujete, vhodné pro cestování nebo na bazén accs skladování.

Materiál: Gáza

Čistá Hmotnost: přibl. 60 g/0.13 lbs

Široké Použití Úložný Vak: karikatura ok beach bag je ideální pro ukládání malé velikosti hračky, plavky, sluneční brýle, občerstvení a tak dále, široký sortiment vhodný pro pláži písku hrát, plavání, vodáctví, kempování a další outdoorové sporty, což je také populární pro dítě sbírat mušle nebo hvězdice stejně.

Speciální Design pro Děti: Unikátní design pro děti, použití, rozšíření a extra prostor pro děti balení více hraček, nepromokavé tkaniny a síťoviny materiál, aby zajistily, písku a vody snadno vypadnout a dobře vybírá dětská hračka.

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření.

Vlastnosti:

zbrusu nový a vysoce kvalitní

Produkt Rozměr: cca.Spodní 18 x 10 cm/7.08 x 3.93 inch, výška 15cm/5.9 inch

Specifikace:

Písek Hrát Beach Hračky Skladování Taška: písek taška s dinosaurem tvar tisk a barvení technologie, design by mohl sbírat děti sand & plážové hračky, plavání doplňky, rozšířené spodní konstrukce specialita pro shromažďování více zboží nebo mušle a nabízejí další prostor pro dětské hračky.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

403 Dinosaurus Tvar Úložného Sáčku ze Síťoviny pro Pláž Kolekce Hraček Venkovní Písku Hračka Skladování By Bag Kids Beach Příslušenství

Zanechat recenzi