Malé Baňky Se Zesíleným 304 Z Nerezové Oceli, Hip Baňky Oil Drum Tvar Těla Přenosný Venkovní Láhev Vína Olej Sud, Džbán

w296914

179.60 Kč 544.35 Kč

Kempování A Turistika

Tagy: baňky se zesíleným, kempování hrnec 750 ml, camping olej kontejner

  • Popis
  • Recenze

  • Počet Uživatelů: 1
  • Může Držet Vroucí Vody, nebo Ne: Použitelné
  • S Chladnější Pytel nebo Ne: No
  • Fold: No
  • Materiál: Z Nerezové Oceli
  • Jednorázové: No
  • Typ: pohár
  • Vzhled: Kolo
  • Způsob Čištění: Nic
  • Kapacita: Nic
  • S Nádobí nebo Ne: No
  • Původ: Pevninské Číně
  • Způsob Čištění Vody: Nic
  • Styl: Venkovní
  • Taška Styl: Nic
  • Sláma Délka: Nic

Kapacita: 25oz (750ml)

Materiál: 304 z nerezové oceli

3.4 SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

1.2 Zpětná vazba je pro NÁS velmi důležitá, Takže prosím, neprodleně nás kontaktujte ještě PŘED nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytovat nejlepší služby zákazníkům.

4.5 Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

4. Návrat a Vrácení peněz:

3.5 Pokud jste obdrželi vaši zásilku v rámci období?prosím, kontaktujte nás (okamžitě).Budeme sledovat s přepravní společnosti, jakmile je to možné, a odpovědět vám.

1*z nerezové oceli konvice

2.3 Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3.3 uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

3.2 Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

2.2 Poznámka: Jiní o platbu PŘES tento odkaz: https://service.www.pizzerie-teplice.cz/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

4、Vynikající Řemeslné zpracování: zaoblené hrany nebudou bolet ruce nebo omylem hák oblečení.Bezešvé konstrukce zajišťuje dlouhotrvající nepropustný výkon.

Malé Baňky Se Zesíleným 304 Z Nerezové Oceli, Hip Baňky Oil Drum Tvar Těla Přenosný Venkovní Láhev Vína Olej Sud, Džbán

Popis:

1. O Zpětnou Vazbu:

2. Jaké jsou dostupné metody pro platbu?

Zip kódy počínaje s 07,51,52,35,38 ve Španělsku patří do vzdálené oblasti, prosím, nenakupují zámořské sklady pro dodávky, pouze Čína může přinést .Děkuji.

2.4 Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1.1, Prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

4.4 My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.pizzerie-teplice.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

Gram hmotnost: 220g

Velikost: 9.1x14.9cm

3. Někde Doprava:

2、Benzíny Barel Tvar: unikátní benzíny barel tvar je také dobré domácí příslušenství, pokud jde o domácí dekoraci, přináší heavy metal styl do vašeho domova.

Udělali jsme cestovní láhve vína s použitím nerezové oceli, aby odolal všem dobrodružství.Vysoce kvalitní nerezové oceli 304 nezadržuje zápach nebo chuť.Naše baňky je světlo ve tvaru a unikátní v barvě a bude přitahovat závistivé pohledy.Je ideální pro svatby, cestování, potápění do sportovní akce, rybaření, lov, výlety na lyže, festivaly, pašování na koncerty, golf výlety, večírky na pláži, kempování, pěší turistiku nebo jakékoliv jiné outdoorové aktivity, můžete se těšit.

4.3 Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat.

Bullet Body: 1、304 z Nerezové Oceli: 304 z nerezové oceli materiál, odolné, použijte dlouhou dobu, stále se nový druh.Ať jste kdekoliv, můžete připít na dobrodružství kdekoliv.

Název: olej barel, džbán vína

1.3 je možné řešit to, pokud nebudeme(ne) vědět o nich!

3.6 Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

POZNÁMKA

3.1 PO CELÉM SVĚTĚ LODNÍ. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3.8 BR kupující uveďte, prosím, CPF nebo CNPJ, to bude pro vás lepší, aby si to co NEJDŘÍVE.díky

4.1 máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to poté, co jej obdržel.Pokud se drží na více než 7 dní, to je považováno za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.

3.7 Prodávající nejsou ve vedení dovozního cla, kupující je odpovědný za to.Jakýkoli spor, způsobené tím, že je to nerozumné.

4.2 neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

3、Vhodné pro Venkovní: Vhodné pro turistiku, kempování, výlety, turistika a sportovní.Tento nerezové oceli karafa je zdravý a lehký, ideální pro držení vína, nebo vody.

Balení seznam.

5、Unikátní Industriální Styl: výrobek je jako benzíny buben, non-skluzu a snadno se držet, to může přinést mechanické, industrial, heavy metal atmosféru do vašeho života.

2.1 přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

Zanechat recenzi