Intelektuální Stolní Hra Ball Dobrodružství Puzzle Dítě Dospělý Vzdělávací Hračky pro Děti, Vánoční Dárky k Narozeninám Montessori Hračky

w300112

188.47 Kč 261.87 Kč

Hračky & Koníčky

Tagy: video herní konzole emuekec, dekorativní vánoční, pc skla případě, široký vánoce, vánoční nevěsta, dítě intelektuální hry, plakát kraft vánoce, plakát vánoční zemi, herní konzole 90. let děti, 8 bitů video herní konzole

  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně
  • Navrhl věku: Více než 5 let
  • Doporučujeme Věku: 12+y
  • Varování: nejezte malé hračky
  • Číslo Modelu: dobrodružství hračky
  • Velikost: 31.5*25.5*17cm/12.4*10.4*6.7
  • Materiál: ABS plasty šetrné k životnímu prostředí

Materiál: ABS plasty šetrné k životnímu prostředí

Stimulovat mozek potenciál a trpělivost.

Vlastnosti:

1. Prosím, dovolte 1-3cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Hlavní body z hraní:

1 Sada X Hračka

2. Hra se skládá z 8 úrovní, tak, že každá úroveň může být praktikována samostatně, a pak připojen k zpochybnění celého procesu.

Specifikace:

Složení: 1 X herní základní deska, 1 X měřič, 1 X plastový kruh, 2 X Ocelové Kuličky

Osm klíčové body, napínavé a vzrušující.

4. Prosím, ne pochyb o tom, že funkce všech orgánů může být realizován normálně.Pokud nemůžete dokončit v krátkém čase, měli byste cvičit dvakrát a věřit v sebe sama a vám podaří!

2. Multi-player hry: multi-player, time-trial hra, můžete nastavit pravidla, podle sebe, mnoho dětí, výměnu zkušeností prostřednictvím hry, a zlepšit společně.

3. Design u každého orgánu je velmi chytrý.Například, třetí varhany využívá principu Dospělé Hračky Klip válcování míč, a sedmý orgán využívá mechanického principu.Každá úroveň je kompaktní, vzrušující a zábavné.

Celkový pocit: design je plný novinek, zábavy, brainstorming, cvičení trpělivost, interakce rodič-dítě, multi-player soutěže a další aplikace!

2. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

Poznámky:

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

1. Rodič-dítě hrát: integrací do příběhu, vyprávění příběhu o Becky dobrodružství, nakonec lámání přes obtíže, vítězná, inspirující dítě, jak překonat obtíže, ale také nechat dítě sestavit své vlastní příběhy, zkušenosti.

Jiné způsoby, jak hrát:

Pravidlo: Becky (Malé Ocelové kuličky) nemůže spadnout během hry.Když Becky falls, prosím, spusťte hru z výchozího bodu a ne stopky se vynulují.

1. To trvá asi 35 sekund, časovač na dokončení.To bude obtížné na první.To trvá asi jeden měsíc na praxi k dosažení této úrovně.

Velikost: 31.5*25.5*17cm/12.4*10.4*6.7"

Doporučené věk: Více než 5 let

Zanechat recenzi