David Williamson - Směšné (1-4) - magické triky

w357100

31.71 Kč 44.79 Kč

Klasické Hračky

Tagy: Triky, magie, kouzelnický trik, prsten, magie mixie, box

  • Popis
  • Recenze

  • Pohlaví: Unisex
  • Typ: karty
  • Velikost: magic instruction, no props
  • Věkové Rozmezí: 12-15 Let, Dospělí
  • Materiál: Kovové
  • Funkce: Naučit
  • Varování: Magie instrukce, žádné rekvizity
  • Výkon Formě: Close-up Magic
  • Není Návod V Ceně: No

PROFESIONÁLNÍ SHOW

Směšné je anglický jazyk výrobu.

Vážení staré a nové zákazníci, všechny naše výrobky jsou skladem a může být dodáno co nejdříve.Neváhejte koupit.Mám více než 30.000 produkty.Jsme jen ukázal, že některé výrobky.Pokud nemůžete najít produkt, který potřebujete,Prosím, napište mi a já vám pomůže.Pro lepší ceny a služby,Prosím, věnovat pozornost, aby můj obchod, děkuji.

Zastřelen v HD v Portugalsko Luis de Matos Productions.

Hej!Magie přátelé, dobrý den!

Prosím, neváhejte koupit.Mám více než 20 000 druhů výrobků.

Ukážeme jen pár produktů.Pokud nemůžete najít produkty, které potřebujete,

"David Williamson je veselý, zábavný a one-z-za-druhu umělec!Nejen, že můj oblíbený kouzelník se dívat, ale jeho nápady, pedagogické schopnosti a dovednosti jsou stejně úžasné!Investice do magie, nemůžete si dovolit nechat ujít!" -Bill Malone

DISK 4

Žádné rekvizity v ceně.

Titulky ve 4 jazycích: angličtina, španělština, francouzština a Japonština.

"1. Myslím, že je to SMĚŠNÉ, že tento materiál je k dispozici pro bratrství.Je to SMĚŠNÉ, jak talentovaný David je, to je také SMĚŠNÉ, že je ochoten podělit se tento poklad z materiálu s jeho přáteli v magii.David Williamson je velmi vážná, s jeho komedie a všichni ho milují pro jeho oddanost umění.

Prosím, zanechte svou e-mailovou adresu po zaplacení.

prosím, sbírat mém obchodě, děkuji.

Dvd patří rozsáhlý rozhovor s David Williamson o jeho životě, jeho kouzlo a jeho kariéru jako umělec.Plus další Doplňky: Výrazné Mizí a Mizí Nůž.

2. Kde jsou Vévoda Sterns, Karrell Lišky a Jay Marshalls dnes...všichni žijí v úrodné kreativní mysl David Williamson.Jsem tak hrdý na to, mít ho jako kamaráda, a to zejména s vědomím, že jsem ovlivnil jeho "styl" zábavy.My všichni máme prospěch z génius David talent.Nenechte si ujít na tento skutečně výjimečný dar sdílení.

David Williamson - Směšné(1-4)

Prodávám pouze video výuky.

prosím, napište mi a já vám pomůže.Pro lepší ceny a služby,

Výrobky jsou zasílány prostřednictvím e-mailu,

DISK 2

Celková Doba Chodu: 10 Hodin.

Čtyři DVD Box Set.

Také vystupoval na tomto disku Přiznání.David Williamson odhaluje skutečné tajemství magie, co to znamená být kouzelník a jak být nejlepší kouzelník můžete.

NON KARTY PRÁCE

David Williamson je fenomén!

3. Všechny velké komedie kouzelníci jsou opravdoví umělci...mají studovala několik let, aby zjistili, co funguje a proč.Zatímco se budete smát a bavit se tím, že někdo "zvláštní" jako Dave Williamson, jsou oklamáni, stejně jako laická osoba.Jak zacházet mít David Williamson jako jeden z nás.

5. David Williamson stojí za PRD!" -Tom Mullica

"David Williamson je naprostý neúspěch.On strávil celý život se snaží přesvědčit ostatní, že není génius.Je to neskočí." -Derek Delgaudio

Vážení staré a nové zákazníci, všechny naše výrobky jsou na skladě a může být odeslána co nejdříve.

DISK 1

4. David Williamson je skromný chlapík, dělá to, co dělá, protože ho to dělá šťastným.On se nestará o to být slavný, on jen chce být součástí jeho světa smíchu.Kdyby nebyl kouzelník, určitě by byl jazzový hudebník, protože on může jam s nejlepšími.SMĚŠNÉ je, jak přesně pracuje, ale JAKO MOŽNOST je důvod, proč je tak úspěšný!

DISK 3

Výstřel v Lisabonu live show rysy klasických Williamson rutiny: Jehla Trik, Kruh a Lano, Roztrhané A Obnovit karty, Karty v Ústech, Rocky Raccoon, Teta Mary je Strašné Tajemství, Funner Barva Kráska a Poháry a Míče.Vše je vysvětleno v plném podrobně spolu s radami na výkon, který zapne triky do divadla.

Oceňovaný performer, úžasné kejkle umělec a vynikající bavič.Jeho jedinečný styl pomohl změnit způsob, jakým provádíme magie.A teď sdílí rutiny, které postavil kariéru, vyhrál chválu od kolegů a potlesk publika.Všichni sešli ve 4 DVD boxset.

Více klasický close up efekty s Williamson léčby.Cikánské Niti, Studny, Plovoucí Matice, Holka Skulinu, Mince, Láhev, Tužka, Přes Mince, Lžíce Ohýbání, Solný Roztok a další.Každý trik provedl a vysvětlil spolu s nejnovějšími tipy a doteky.

To je hlavní třída v karetní manipulaci.V lstí a pohyby, které tvoří páteř Davida karty magic.Naučte se je dobře a budete mít zbrojnici lstí k dispozici.Změna, Podej Dlaň, Klasické Platnost, Druhé Jednat, Spodní Jednat, Dvakrát Výtah, Úhlopříčka Palm Shift, Falešné Zamíchá, Drží, Malíček Počítat a Palming.

David Williamson je známý jako jeden z nejlepších světových kejkle umělců.Zde vysvětluje některé z jeho oblíbené karty rutiny: ten, Kdo Špalda, Řeší To, Roger Smith Texas Trik, Terry Hampton Rukávu Esa, Fortes' Odpružení Esa, Koktejl Dazzler, Proplétat Podvod, Lháři Poker a mnoho dalších.První třídu magic od skutečného kartu umělec.

KARTY PRÁCE

POHYBY A VYZNÁNÍ

Anonymous

2022-10-21

Skvělé věci. Zkontrolujte zprávy/chat po objednání obdrží ke stažení.

Zanechat recenzi