Pro Hyundai, Volvo, Fiat, Land Rover, Renault Great Wall Haval Chery, Geely Jaguar Gumy Polštář Kryt Motoru, Kufr, Dveře Buffer Molo

w8868

249.45 Kč 402.22 Kč

Interiérové Doplňky

Tagy: repasované motory jaguar, klip renault pl, fiat velké clip, alfa motoru guma, sada great wall haval h5, fascie velká čínská zeď, klipy chrome jaguar, geely lc konektory, isolan kryt motoru, plán sponky do vlasů

  • Popis
  • Recenze

  • Typ Položky: Zip A Klip
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Materiálu: Gumové
  • Externí Testování Certifikace: CCC
  • Značka: TITIFXAN

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.Zpětná vazba:

1.Pokud máte vadné zboží, které chcete vrátit, nebo slevu.Prosím, kontaktujte nás do 3 dnů po obdržení zásilky.Všechny vrátit zboží musí být vráceno s jeho originální balení a příslušenství.Zákazník je odpovědný za přepravní náklady na vrácené zboží.

3. Kupující odpovědi (v případě) všechny daně nebo DPH za žádných okolností.

1. Položky budou odeslány do 1-7 pracovních dnů v normálním čase.

Budeme pracovat s vámi, dokud nebudete spokojeni.upřímně doufáme, že si můžete nechat nám pozitivní zpětnou Vazbu, a to z jakéhokoliv důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás prostřednictvím (Moje Zprávy) nebo (Zeptejte se Prodejce Otázky), Obchodní manažer, před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a uspokojit vaše potřeby.

Jinak váš balíček by se zřejmě vrátil!

Normálně, my vám pošleme China Post, aby většina zemí s dopravou zdarma.Pokud chcete nám poslat DHL,UPS atd., prosím, kontaktujte nás, dáme vám nejlevnější sazby za dopravu.Lodní Dopravci:

2. Vyplňte prosím vaši správnou adresu včetně vašeho Bytu Č., Ulice, Město, Region a zemi.

1. Vyplňte, prosím, vaše celé jméno včetně své jméno, prostřední jméno a příjmení při provádění platby;

1. Přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

---Velikost Show:

3. Nejsme odpovědni za SVOU CHYBU.Náklad:

Jméno: --Auto Gumy Těsnění.Vlastnosti: ---Bufferu,tlumení Nárazů, Anti-kolize, Odstranění Šumu A Abnormální Zvuk.Používá Se Pro: ---Auto Kryt Motoru ,Kapota Plastové Dekorativní Panely, Vodicí Plech, Dveře,Zadní Dveře,Zadní Výklopné Dveře, Kufr, Nárazník, Vzduchový Filtr, Nádrž Na Vodu, Atd...... ---Prosím Viz Naše Fotky A Velikost Před Nákupem, Aby Zajistily, Že Toto Je Produkt, Který Potřebujete. - Pokud Není Žádný Model Číslo, které Potřebujete V Možnostech, Vyberte si Prosím: (4ks Jiných), Pak Zanechat Vzkaz Pro Model Budete Potřebovat.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.Pozornost Pro Ruské Přátele:

2. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

2. Vrátíme vám peníze, když jsme si vráceného zboží.Nebo vyměnit zboží pro vás.

Tipy:

4. Budeme jednat s vrácení do 3 pracovních dnů, kdy jsme se získat informace od vás.

2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

Sledovat Pořadí: www.17track.net Vrácení/Náhrada:

3. Někdy Letecky chybí některé poštovné, vrátíme vám cenu a expediční poplatek, když se nemůžete dostat vaše zboží.

5.Nemáme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována.Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Zanechat recenzi