Pro Toyota Surf 4runner 4 Runner N210 G4 2003-2008 Auto Semišové Kůže Dashmat Dash Rohože Kryt Palubní desky Non-Slip Pad sluneční clony blokoval

w10289

772.74 Kč 1 609.77 Kč

Interiérové Doplňky

Tagy: lepidlo 4 runner, vnější toyota surf, 4runner 2008 příslušenství, čočky toyota 4 runner, toyota 4 runner sukně, roleta toyota 4runner, hračka toyota 4runner, undefined kalhoty, tlačítko 4runner, nartic prkno

  • Popis
  • Recenze

  • Výplňový Materiál: Syntetické vlákno
  • Typ Položky: Rohože A Koberce
  • Typ Materiálu: Syntetické vlákno
  • Původ: Pevninské Číně

Dashboard Ochrana: skvělý způsob, jak chránit palubní desky vašeho vozidla před škodlivými UV paprsky, které mohou způsobit palubní desky praskat a blednout.To také může zabránit nečistoty a prach z pádu na palubní desku a blok škrábance.Ideální volbou v extrémních klimatických oblastech udržet dash chladnější v létě a teplejší v zimě.

A Právě Modely s Levostranným řízením(RHD)

Aby Jízda Bezpečnější: Dash rohože pomoci snížit nebezpečné sklo oslnění a odražené světlo od protijedoucích vozidel při jízdě v noci nabídnout bezpečnější zážitek z jízdy.

řidič siede:

Instalace Během několika Sekund: Jednoduše umístit dash mat na vrcholu palubní desky.Žádné starosti o uklouznutí při jízdě.

NA Levé RUCE MODEL DRIVE(LHD)

Určité vozidlo: Naše palubní desky kryt vhodný Pro Toyota surf 4runner 4 runner N210 G4 2003-2008 Auto Semišové Kůže Dashmat Dash Rohože Kryt Palubní desky Non-Slip Pad sluneční clony blokoval Ochránce Všech ventilů a senzorů otvory pre-cut pro továrnu dokončit vzhled.

Vynikající Semišové Tkaniny-dash mat je vyrobena z 4-vrstva zesílená semiš, tkanina, světlo, luxusní materiál, který je měkké, pohodlné, bez zápachu a ne zmačkat snadno s nízkými oslnění dokončit.Non-slip silikonové zpět bude držet na místě bez pádu.Vynikající volbou pro palubní desky krytu.

Anonymous

2022-09-23

Všechno je v pořádku, to přišlo trochu brzo před porodem

Anonymous

2022-08-04

Cape Oheň!!!!! Železo by měly být žehlit!

Zanechat recenzi