DIY Retro Kolo Model Mini Slitiny Půjčovna Miniaturní Simulace Prst Horské Kolo Děti Miniaturní Kolekce jízdních Kol Dárky

w1115

177.61 Kč 301.11 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Materiál: Kovové
  • Typ Položky: Prst Kola
  • Původ: Pevninské Číně
  • Doporučujeme Věku: 18+, 14+y, 12+y
  • podpora: Dropshipping/Velkoobchod

2、[ Spolehlivý Materiál ] DIY Kolo Model Měřítko je vyroben ze slitiny materiál a pečlivě vytvořený z jemné a silné materiály, s kreativní design podobný skutečné kolo od struktury k barvě, a odolné k použití.

Velikost: cca 20.5*11.5 cm/8.07*4.52 palce

Popis:

Retro Kolo Model Měřítko *1ks

Mini Finger Kolo může být sestaven ručně a má kreativní design a silné materiály.To je široce používán pro domácí, v kanceláři, kavárně na stůl, police, skříně, stěny, a deštník.To bude dobrý Vánoční dárek pro nejlepší přátele, sousedy a rodiny k Narozeninám, na Nový Rok a Svátky.

3、[ Ruční Montáž pro Děti ] DIY Kolo Model Kit je sestaven ručně a dokončena s dětmi nebo rodiče, pěstování dětské hands-na schopnosti, praktické pro domácí DIY hraní.

2. Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

5、[ Široká Aplikace ] DIY Bike Model Kit je dobrou sbírku a je vynikající domácí dekoraci, vhodné pro pracovny, dětské pokoje a kanceláře, a jako skvělý dárek na Vánoce, narozeniny, kolaudační párty pro sousedy, přátele a spolupracovníky.

4、[ Classic Tabulka Decor ] Mini Kolo Model je navržen s nostalgickou barvy a vintage formy a je retro výzdoba na stoly, stěny, police, deštníky, skříně, skvělé pro obývací pokoj, ložnice, kuchyně, zahrada a veranda.

1. Vzhledem k světelné efekty a natáčení úhlů, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Bullet Body: 1、[ DIY Ozdoby pro Děti ] Retro Kolo Model Měřítko je inovativní jízdní kolo model, s realistickým tvarem a mini styl, skvělé pro děti a rodiče, aby DIY a sestavit dohromady.

Balení Seznam:

Poznámky:

Materiál: Slitina

Specifikace:

Název: Realistic Model

Mini Slitiny Kolo Model Kovové Kolo Posuvné Smontované Verze Simulace Nostalgická Kolekce, Dárky Pro Děti, Dospělé Hračky

Zanechat recenzi