1,5 M Elastické Popruh Nastavitelný Napínací Pás, Auto Hák Prádelní Nákladu Zavazadla Vázací Spony Lano Pro Motocyklové Cestování

w12611

112.64 Kč 160.98 Kč

Interiérové Doplňky

Tagy: Přivázat Popruhy, Přezka, soupravy z nylonu, cestovní pás na zavazadla, Popruh

  • Popis
  • Recenze

  • Typ Materiálu: ABS
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Položky: Napínací Pásy

1、Vyrobeny z prémiové kvalitní gumy pro dlouhou životnost, odolný polypropylen vnější opletení, velmi odolný, houževnatost a není snadné deformace a rozdělení. 2、Dvě propojené s kovovými plastového sáčku, cítit se dobře, plná síly, není snadné poškrábání objektu. 3、Používá v autě, úschova zavazadel pevné, balkon oblečení, pet obojky, atd, používá k opravit auto položky, snadné a pohodlné 4、nejen mohou být použity pro opravu zavazadla v autě, na kole, baterie, auto, motocykl, a vozíku, ale působí také jako prádelní šňůru.Velmi snadné a pohodlné použití.Kromě toho, že jsou velmi dobrý pomocník pro stěhování nábytku, opravu stanu, skladování, zajištění předmětů, vytváření závěsný regál, organizace, držení položky dohromady, pohybující se předměty, jako jsou nábytek a další.

Prosím třeba připomenout, že díky světelné efekty, sledování 's jas/kontrast nastavení atd., tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barevný tón webových stránek' s foto a aktuální položky.Položka Měřit ručně, mohlo by to být 1 cm různé,vaše laskavé pochopení bude velmi ocenil.

Velikost:Délka cca 150cm, chyba asi 1 cm

Položka Č. 893269-893270

Materiál:ABS

Popis: 100% Nové.

modname=ckeditor

Teplé Tip :

Konverze: 1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palce

Funkce:

Zanechat recenzi