50ks 12mm Třpytky Flitry Plné Pryskyřice Kolo Flatback Cabochon DIY Vlasy Klip/Šperky Řemeslo, Dekorace, Doplňky

w13205

65.85 Kč 67.18 Kč

Oblečení, Šití A Tkaniny

Tagy: 12mm popraskané skleněné korálky, 2mm nehty lesk 10, 12mm růžové skleněné korálky, 60pcslot 12mm třpytky, skleněné korálky 12mm 14mm, sklo pearl 12mm korálky, 12mm třpytky čelenky, 12mm třpytky náramek, 12mm čiré skleněné korálky, iphone 8 otao třpytky

  • Popis
  • Recenze

  • Dekorace: flitry
  • Styl: flatback
  • Číslo Modelu: 12mm
  • Tvar: Kolo
  • Značka: OEMOO
  • Typ Produktu: Tlačítka
  • Materiál: pryskyřice
  • Typ Tlačítka: Snap Tlačítko
  • Sada Typ: NO
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Velkoobchod: NO
  • Technics: Vztahuje

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

dokonce jste si vybrat, china post,budeme loď EMS nebo DHL, pokud přes 200USD.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.pizzerie-teplice.cz.

3. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

4. Někdy by to být delší, protože špatné počasí, ztráta času při celním odbavení.Tak prosím, trpělivě čekat, když nemáte obdrží položku na čase.Pokud nechcete dostávat položku do třiceti dnů, prosím, kontaktujte nás, a pak já vám pomůže sledovat to.

Ahoj všichni moji přátelé!

Doufám, že budete mít sladký čas nakupování v našem obchodě.pokud máte nějaký problém, pls, neváhejte a kontaktujte nás .

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

2) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni s položkami jste si objednal, prosím, zanechte zpětnou vazbu.Pokud nejste spokojeni s položkami jste si objednal, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Můžeme společně pracovat na vyřešení jakéhokoli sporu.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

1) přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

Pokud nemáte položky v měsíci nebo poškozené položky na cestě,prosím, laskavě dejte nám vědět.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

Pokud vaše celková částka přes 200USD v tomto obchodě, v jeden čas,budeme loď EMS nebo DHL zdarma

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich výrobků,můžete e-mailem nám,budeme odpovědět do 24 hodin.

Materiál: pryskyřice Velikost:12 mm Množství: 200ks Barva: jako pic

Zanechat recenzi