Tesla Model 3 Y X Custom Fit Auto Příslušenství Podlahová Rohož Vnitřní ECO Hovězí Kůže Vysoké Kvality Kožený Auto Mat Dvojité Vrstvy

w1540

5 235.31 Kč 7 932.23 Kč

Interiérové Doplňky

Tagy: auto, auto podlahové rohože, tesla model x

  • Popis
  • Recenze

  • Typ Položky: Auto podlahové rohože
  • Vhodné pro: Tesla Model Y 3 X
  • Značka: NoEnName_Null
  • Původ: Pevninské Číně

A:Vážený zákazníku, omlouvám se, že vám říct, že jsme jen vy můžete poslat stejné značky jako vzorky, aby zjistili, jak to vypadá.ale nemůžeme vás poslat obrázek, který je přesně na váš model vozu.Protože můžeme na zakázku tisíce modelů automobilů.nemůžeme dát každý model výstřel.díky za pochopení.

3. Q:Jak mám vědět, jestli to odpovídá mé auto?

1. Q:Kolik kusů z této podložce?

A:Vážený zákazníku, tato sada je dvojité vrstvy pro 5 sedadel auta, zahrnuty oba dva přední sedadlo a zadní sedadla mat,7 kusů celkem ( sedadlo řidiče: Kůže*1,koberců*1; spolujezdce sedadla: Kůže*1,koberců*1, Zadní sedadla: Kůže*1 , koberce*2).

4. Q:obraz vzorku on-line není pro moje auto.můžu se podívat na podložku, která je přesně na můj model auta?

Zdarma Vrátit Pokryté země: (Rusko, Spojené Státy, Španělsko, Francie, Brazílie, Nizozemsko, Izrael, Polsko, Spojené Království, Jižní Korea, Německo, Itálie, Kanada, Austrálie, Saúdské Arábie, spojených arabských emirátů, Chile, Ukrajina, Japonsko, Mexiko, Belgie, česká Republika, Švýcarsko , Portugalsko, 24 zemích tak daleko)

A:Vážený zákazníku, prosím pošlete nám nějaké fotky, že je to na vaše auto.předěláme to zdarma pro vás znovu .máme také zdarma vrátit, pokud nechcete, aby volný remake kus za 15 dnů ode balík doručen.

Ano.můžeme na zakázku jiných levostranné řízení modelů.ale prosím, připojte se na náš zákaznický servis potvrdit nejprve dříve, než si místo této objednávky.děkuji.

A:Vážený zákazníku, Tento design je specifický určený pro Tesla Model 3 a Y, pokud se vám na zakázku pro Model 3 Y, prosím, přímo objednat a nechat nás rok vašeho Modelu 3 Y. Pokud máte jiný model auta, zeptejte se prosím na náš zákaznický servis zkontrolujte, zda tento design se hodí vaše auto.děkuji.

2. Q:Je tato podložka na míru, nebo univerzální?

6. Q:mohu koupit model, který není Tesla?

Tato rohož je specifický přizpůsobit pro Tesla model 3, Model Y a Model X 6 Monoposty, Máme Q&A:

5. Q:Jak mám dělat, když to nesedí mé auto, když to přijde?

A:Vážený zákazníku.tato podložka je 1:1 vlastní vyrobené podle původního modelu.takže každý model má jinou podložku.Prosím, dejte nám vědět váš model vozu rok a dělat.

Zanechat recenzi