2023 Nový Hot Prodej 2 V 1 Multi-Funkční Kosmetický Přístroj Vysoké Kvality Diodylaser Depilace Pico Odstranění Tetování

w16889

9 272.38 Kč 12 878.18 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Systém Chlazení: Vzduch + Voda + Polovodičový Modul
  • Značka: NoEnName_Null
  • Typ Položky: Epilátor
  • Napájení Typ: Elektrické
  • Funkce: depilace, Vráskám Odstraňovač
  • Velikost: 56X65X65
  • Původ: Pevninské Číně
  • Vlnová délka: 755nm 808nm 1064nm
  • Materiál: ABS
  • Použití: bikiny, Tělo, Tvář, Podpaží
  • Typ laseru: Německý Diodového Pole
  • Certifikace: CE

808 Opakování Frekvence

máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto produktu, vítejte kontaktujte nás.zašleme vám podrobnější informace.

AC 110V/220V,60Hz/50Hz

Teorie

Displej

1064nm, 532nm 755nm 1320nm

5 Úrovní nastavitelný

S Geman Importované Diodový Laser;Poloviční Doba Léčby Provádět více relací léčby v kratším čase, což vám umožní rychle ošetřit větší plochy,a zároveň nabízí svým pacientům nejrychlejší a efektivní odstranění chloupků pocity.Diodový Laser 1064nm

Poznámka:

Zaměřovací paprsek

10.4 inch

Nový zážitek pro specializované tmavší pleť depilace 1064nm laser, vlnová délka 1064nm vlasy odstranění léčba bude bezpečnější, zejména pro tmavé pleti, omlazení pleti.výkon no, a silný výkon chlazení funkce, léčba pohodlné a bezpečné.Diodový Laser 755nm

Jazyky

To je efektivní pro melanin absorbovat 755nm diodový laser.Tato vlastnost je dobrá pro klků odstranění chloupků, když lidé používají 755nm diody laserové ošetření zvládnout.A doba léčby se zkracuje.

Z Dal Moc

Vlnová délka

800W

5.8 druhy Jazyků

modname=ckeditor

1-10HZ

Parametry Výrobku

1-10hz nastavitelný

Systém chlazení

Nejoblíbenější 755nm diodový laser, který nahradí polovodičový diodový laser, alexandrit a pohodlnější ošetření.

Cena stroje je cena našich vyhrazené linky a vyhrazené linky mohou být dodávány zdarma.Pokud potřebujete změnit jiné způsoby přepravy, prosím, kontaktujte prodávajícího.Vezměte prosím na vědomí, že napětí a konektor typu při objednávce, děkujeme vám za návštěvu našeho obchodu

755nm/808nm/1064nm 3 v 1 výhodou

PRINCIP

Intenzita

Frekvence

1.20 miliony záběry život za dlouholetý používá

Picosecond ND Yag Laser

Hustota Energie

Picosecond Laser je rychlý a snadný, non-chirurgické, neinvazivní laserové ošetření pleti pro tělo, včetně hrudníku nebo dekolt,obličej, ruce, nohy, a další.

Tento stroj může poskytovat různé typy zásuvek a standardní napětí.Vezměte prosím na vědomí, že typ potřebujete, když si místo pořadí.

Šířka Pulzu

1~ 800ms

Pokud máte zájem o naše produkty, ale vaše země není doprava, prosím, kontaktujte nás.Protože výpočet mezinárodní logistika nákladní dopravy je únavné, dopravu, proclení a sazba daně v každé zemi jsou odlišné, takže nemůžeme nastavit každou zemi jeden po druhém, děkuji moc za pochopení!

480mj-2000mj

808nm 755nm 1064nm Diodový Laser Vlasy Odstranění Stroj

Na problém non-doručení v některých zemích

Stroj funkce

4. nejlepší systém chlazení:chlazení vzduchem a vodou chlazení&sapphire kontaktní chlazení&semi-dirigent chlazení,které zajišťují stroj pracovat 24 hodin bez zastavení.

Zdroj světla

Moc

Napětí

Pokyny pro zadávání zakázek

Chlazení Úrovni

Picosecond Q-Switch ND: YAG laser

Na PicoSecond Laser využívá ultra-krátké pulsy (jednu triliontinu sekundy na délku), abyste hit melaninu s velkým tlakem, melanin roztříští na drobné prachové částice.Protože částice jsou tak malé, oni jsou více snadno vstřebává a vylučován v těle.To může znamenat lepší vymizení melaninu a méně léčby celkové.

německo bar 20 miliony Čína bar 5millions

2000W

bar 12*12

Španělsko ruština angličtina němčina portugalština arabština francouzština čínština

Diody laserové zařízení přijímá 808 nm, zvláště účinné na vlasy folikulu melanocyty bez poranění okolní tkáně.Laserové světlo může být absorbovány do vlasu a vlasové folikuly v melaninu, a přemění na teplo, čímž se zvyšuje vlasový folikul teploty.Když se teplota zvýší dostatečně vysoká, aby nevratně poškodit vlasový folikul struktury, které zmizí po období přirozené fyziologické procesy v vlasových folikulů, a tím dosažení účelu trvalé odstranění chloupků.

6.Muži/Ženy Jiný typ pleti Parametr setings

V kombinaci 808nm pro Všechny Typ Pleti, Všechny Barvy na Vlasy Diodový Laser 808nm

Diody laserové epilace technologie je založena na selektivní dynamiku světla a tepla.Laser prochází kůží povrchu k dosažení kořen vlasových folikulů; světla mohou být absorbovány a přeměněny na teplo poškozené vlasy folikulu tkáně, tak, že ztráta vlasů regenerace bez poranění okolní tkáně.Mírné bolesti, snadné ovládání, nejvíce bezpečný, technologie pro trvalé odstranění chloupků.

Spot Velikost

výhonky život

3. velká síla pro stroje odstranit vlasy v rychlém čase

650nm červený laser

2.808 nm+755nm+1064nm tři vlnová délka laseru kombinovaný pro všechny typ pleti ošetření 755nm pro bílou pleť depilace 1064nm pro černé nebo tmavé pleti depilace 808nm pro jiný typ barva pleti, depilace

Jméno

konstantní teplota chladící systém

1~120j/cm2

Zanechat recenzi