Černé Dřevěné Rakvi, Pes, Kočka Pet Kremaci Urna Míru Do Rámů Pes Zticha Kolonce Domů Pamětní G7K7

w172773

514.64 Kč 735.04 Kč

Dům A Zahrada

Tagy: paruky toulavých psů, pohřeb urny přívěsky, kremace urny náramky, pet anime náhrdelník, náhrdelník jolds popel, ryté rock pet memorial, kulka urna náhrdelník, undefined kalhoty, rakev vzor šperky, lidské kremaci urny

  • Popis
  • Recenze

  • Materiál: další
  • Původ: Pevninské Číně

Rozměry výrobku:16*10.5*10.5 cm/6.3*4.1*4.1 v

4. Rozměry výrobku: 16*10.5*10.5 cm/6.3*4.1*4.1 v, dost velká, aby držet popel střední a velké psy a všechny kočky nebo jiná zvířata.

Děkuji vám za pozornost, můžete se obrátit s námi získat další detail zboží .Hezký den!

1.Prosím, Dovolte 1-2cm Rozdíly Vzhledem K Ruční Měření.

Barva:Dřevo Barva

Výrobek Prodejní Místo:

1. Dřevěný materiál: Tento pet suvenýr box je vyroben z masivního dřeva, silné a odolné, a snadno se přenáší.Použití high-kvalitní pet urny, aby vyjádřit svou lásku pro domácí zvířata a zajistit své blízké s vlastnostmi, které si zaslouží.

Velikost balení:18*13*13cm/7.0*5.1*5.1 v

Balení obsahuje:

Název produktu:Pet dřevěný foto urna

1KS Pet dřevěný foto urna

2.V Důsledku Světla A Obrazovky Rozdíl,Položka Barva Může Mírně Lišit Od Obrázků.

Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně našich výrobků, prosím, neváhejte nás kontaktovat, budeme poskytovat vám kvalitní služby a nejlepší řešení.

Specifikace Produktu:

Poznámka:

5. Význam památky: věčný a trvalý hold své milované domácího mazlíčka.I když vaše domácí zvířata mohou již existují, jejich vzpomínky budou vždy existovat.Můžete použít tuto paměť box, aby se vaše zvířátko s vámi kdykoliv.Tento skvělý pamětní urna bude držet svého domácího mazlíčka na vaší straně navždy.

Materiál:Dřevěné

3. Vysoká kvalita: dlouhodobé použití, vodotěsné, vlhkost-důkaz a odolné proti korozi.To není jen vhodný pro pohřeb, ale také vhodné pro skladování, korozi a odolnost proti oxidaci.

Záruční Servis:

Balení Hmotnost:300g/0,66 v

2. Zobrazení fotografií: fotografie pet urn má dvě samostatné fotografie přihrádky pro snadnou výměnu fotografií.Tam je bezpečný foto slot na samostatnou fotografii prostoru, který umožňuje vložit fotografie v přední části pole.Ideální pro vzpomínání o své oblíbené zážitky se svými nejlepšími přáteli.

6. Věčný kamarádství: domácí mazlíček je členem naší rodiny, i kdyby zemřel, bude stále chybět šťastný čas s ním.Vyjádřit svou lásku pro domácí zvířata s nádhernou a vynikající suvenýr urny.

Zanechat recenzi