Roztomilý Vejce Držák Pryskyřice Formy, Silikonové Formy pro Vejce Čerstvá Skladování Zásobník Epoxidové Pryskyřice Formy pro DIY Řemeslo 8Grid Vejce Organizátor

w173718

225.28 Kč 288.92 Kč

Dům A Zahrada

Tagy: Svíčka Příslušenství, vejce držák silikonové formy, dekorace

  • Popis
  • Recenze

  • Číslo Modelu: Y9UB7AK201085
  • Materiál: Silikonové
  • Dort Nástroje Typ: Formy
  • Typ: Dort Nástroje
  • Certifikace: CIQ
  • Původ: Pevninské Číně

Roztomilý Vejce Držák Pryskyřice Formy, Silikonové Formy pro Vejce Čerstvá Skladování Zásobník Epoxidové Pryskyřice Formy pro DIY Řemeslo 8Grid Vejce Organizátor

Tloušťka: Přibl.1 cm/0.39 inch

Barva: Blue/ Clear

Vlastnosti: zbrusu nový a vysoce kvalitní

Řemesla DIY - Během DIY vejce držák pryskyřice formy, můžete navrhnout s různým vzorem, jak se vám líbí, přidat různé výplně, jako jsou sušené květiny, třpytky ,flitry, slídovým práškem nebo jakýkoliv prvek se vám líbí jako dekorace, vytvořit své vlastní řemesla.

Snadné Demold - pryskyřice formy je velmi měkké, dobře uvolnění a hladký efekt ,když výplň je zcela ztuhne, můžete snadno demold ohnutím formy, což je velmi výhodné pro KUTILY a začátečníky k použití.

Specifikace: Materiál: Silikon

Dno Formy:Přibl.12.4x22.4 cm/8.82x4.88inch

Zásobník na vejce Pryskyřice Formy - zásobník na Vejce DIY je zábavný a praktický dárek.Můžete poskytnout vynikající vejce otvory zásobník pro své přátele nebo sousedy, a užijte si radost z dělat to sami.

Balíček Zahrnuje: 2 X Vejce Držák Plísně

8 Šálky Vejce Pryskyřice Otvory Zásobníku - Slepičí vejce, čerstvá vejce, vařená vejce, velikonoční vajíčka, keramické vejce, plastové vejce, Pokud je jeho tvar jako vejce, použití Pryskyřice vejce otvory zásobník zobrazit nebo uložit.To je velmi vhodné pro snídaně z velké rodiny,připravit vařená vejce pro vaši rodinu a hosty.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

1 X Spodní Části Formy

1 X Slepice Plísní

Vejce Držák Plísně: Přibl. 12.3x22.2cm/4.84x8.74inch

Slepice Formy:Přibl.23.8x18.8cm/9.37x7.40inch

poznámka: Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření,pls, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste rozkaz.

OOTDTY

Vysoce Kvalitní Silikonové Formy - Tyto silikonové formy na pryskyřici jsou vyrobeny z vysoce kvalitního silikonu, pokročilé techniky, pružné, hladké a opakovaně použitelné, snadno ovladatelný.

Zanechat recenzi