100mm Průměr Červená Žlutá Zelená Clusteru z Jednoho Kusu Dopravní Signální Modul

w18772

217.08 Kč 241.24 Kč

Bezpečnost A Ochrana

Tagy: glk semafory, červené zelené světlo semaforu, obrovské dopravní světlo, yeezy semaforu, silikonové semaforu, stuha silničního provozu, semafory dítě, led bar dopravní zpravodajství, dočasné dopravní světlo, dopravní světlo, muž

  • Popis
  • Recenze

  • Velikost: 100mm
  • Pracovní Napětí: 12V
  • Materiál: PC
  • Barva: červená/zelená/žlutá
  • Značka: NoEnName_Null
  • Led Množství: 40PCS
  • Číslo Modelu: WDM100
  • Původ: Pevninské Číně

Upozornění: Cena je za jeden kus jedné barvy, prosím, zanechte vzkaz při objednávce, jinak budeme posílat barva náhodně 100mm Průměr Červená Žlutá Zelená Clusteru Sada Dopravní Signální Modul Popis Produktu

1.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.

Platba

Záruka

Napětí:12v

To je nový a exkluzivní produkt naší společnosti.To může být použit v autoškole, aby simulovat skutečný provoz světel.To může být také použit jako vnitřní nebo venkovní dekorace a malý dárek pro vaše krásné děti!

LED množství: 40pcs

2.1 Set/1Package.

Díky moc za podporu!!!Doufám, že jste spokojeni na naše služby!Doufám, že budeme mít dlouhodobé a přátelství obchodní spolupráce.

2.Jsme loď položky přes leteckou poštu z Hong Kong post.Standardní doprava pomocí poště air mail, vzít 14-26 pracovních dnů pro dodání.Záruka bude poskytnuta do 30 dnů po doručení.

Položky se vrátil po 7 dnů doručení jsou způsobilé pouze pro opravy.Kupující je odpovědný za všechny náklady na dopravu.

3.Zákazníci budou odpovědné za poskytnutí správné přepravní informace v pokladně.Prosím, double zkontrolujte, zda před dokončením procesu kontroly.Budeme se nevztahuje na ztracené balíky v důsledku nesprávné informace o adrese, které poskytl zákazník.

Zásilka

Balení hmotnost: 280 g

1.Jsme obvykle odeslat zboží do 2 dne po zaplacení.Někdy můžete získat balíček rychle, během 14 dnů, ale někdy to může trvá asi 24 dní, aby se dospělo.To vzhledem k poště, Doufám, že můžete pochopit.

1.Balení export standardní krabičce.

Zpětná vazba

Balení

1.Platba by měla musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

Svítivost(mcd): červená/yellow3000-4000, zelená(8000-10000)

Průměr:100 mm(světlo),

1.Nabízíme 1 rok záruka.Pokud je zboží vadné, upozorněte nás prosím do 3 pracovních dnů od doručení.

Shell materiál:PC

2.Všechny položky musí být vráceny v původním stavu, aby vznikl nárok na vrácení peněz nebo výměnu zboží.

Produkty detail fotografie :

Anonymous

2022-10-03

Jsem Velmi spokojen

Anonymous

2022-10-03

Jsem Velmi spokojen

Zanechat recenzi