Pro 2017 Hyundai Santa Fe/Tucson/Azera/Elantra 8-Palcový GPS Navigace Dotykový Displej-Display Protector Tvrzené Sklo Filmu

w1941

208.43 Kč 365.64 Kč

Interiérové Doplňky

Tagy: hračka hyundai tucson, hyundai tucson 2017 dveře, parapety, větrné mlýny hyundai elantra 2017, šéf hyundai tucson, cívka hyundai 2017, hyundai elantra spínač 2017, zrcátko hyundai elantra 2017, vlastní hyundai elantra 2017, dvr elantra 2017, vyhovuje hyundai tucson

  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Imitace Uhlíkových Vláken
  • Nálepka Umístění: Navigace

VELIKOST: Délka 6.93 x Výška 3.90 Palce, 176x99mm, PŘESNÉ FIT:Specializované pro 2017 Hyundai Santa Fe / Tucson / Azera / Elantra 8-Palcový Media Center na obrazovce Navigace.NE PRO 7 PALCOVÝ

Pro 2017 Hyundai Santa Fe / Tucson / Azera / Elantra

Materiál:Tvrzené sklo

HD A HLADKÉ Stiskněte Pocit,takže se snadno čistí, jen jemné otření.

Popis produktu:

1.Ostrý a jasný obraz, pohodlné Tiskové pocit, garantované, Anti-otisků prstů, anti scratch, anti-exploze, anti-olej.

3.Vyrobeny z high-end odolné proti poškrábání povrchu polymeru a vrstvené s oleofobní vrstvou, aby se to odolný proti otisků prstů, šmouh.

Název: Touch-Screen Film

JASNÝ A OSTRÝ OBRAZ.Instalace kryt obrazovky nebude mít vliv na barvu, velikost ikon a Touch-Screen funkce GPS terminálu.To bude jen udržovat ji v bezpečí před prachem, poškrábáním, olej, a vodu atd.

barva:transparentní

2.Perfektní 0,25 mm tloušťky.Udržovat v bezvadném stavu, Navigační Obrazovky, aniž by byla obětována jeho Tiskové schopnosti a zároveň zlepšit svou hladkost a jasnost.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Obsah Balení:

1 * Tvrzené Sklo Filmu

Žádný zbytek bude ponechán na navigační obrazovce, když jste odstranit screen protector.

Obutí Pro:

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

VÍCE OBRANNÉ TECHNOLOGIE.Tvrzené sklo pro dvakrát tolik síly jako non-tvrzeného alternativy a efektivní odolnost proti poškrábání a otiskům prstů.

UŽIJTE SI BEZPROBLÉMOVÉ ČIŠTĚNÍ.Aby se vaše GPS screen protector jasné a prachu-zdarma, jednoduše otřete ji s hadříkem z mikrovlákna.Není potřeba používat škodlivé čisticí látky.

Anonymous

2022-11-02

PERFEKTNÍ.

Zanechat recenzi