Drive Socket Kit Kompatibilní pro Vitamix Mixér Náhradní Díly, Příslušenství

w22098

71.84 Kč 105.54 Kč

Domácí Spotřebiče

Tagy: vitamix 5000 manipulovat, mixér smoothie mixér, mixér leben náhradní díly, ambiano mixér vitamix, jednorázové šálek víko 20oz, philips ruční mixér díly, pro mixér díly, fujicom jídlo mixer díly, brýle náhradní vitamix, ebay vitamix mixér

  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně

barva:černá

2. Pro Velkoobchod/Drop Shipping objednávky, pokud máte nějaké nápady, o cenu nebo balíček,prosím, kontaktujte nás předem,budeme vám ty nejlepší služby, které uspokojí vaše požadavky.

1 x Drive Socket

Pokud splňujete jakýkoliv problém při platbě, prosím, kontaktujte www.pizzerie-teplice.cz Zákaznické Centrum požádat o pomoc:

2.Prosím, napište vaši úplnou doručovací adresu, správné telefonní číslo a psč, zejména Rusko a Bělorusko kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno.

ODOLNÝ A SILNÝ - kit je vyroben z materiálu premium, a přísné testy byly provedeny pro dlouhodobé užívání.Nemusíte se obávat, nahradí ji často, šetří váš čas a náklady na údržbu.

Nabízíme slevu pro velké množství.Vítejte na kontakt s námi!

3. Pokud není žádný problém, prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

KOMPATIBILITA - drive socket páry motor na montážní list a chrání motor v případě, že čepel sestava je blokováno otáčení.Tento náhradní disk socket kit není pro použití s Vitamix XL.

3 .Poskytujeme jak post přepravní a expresní shippings.Pro většinu zemí, post přepravní trvá asi 25-35 pracovní dny a déle, pro některé země, jako je Brazílie, Peru.

1 x Hex klíč

Vaše tvrzení je naší největší motivací ! ! !

2. Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou zcela spokojeni s váš balíček,prosím, nenechte se neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Budeme řešit problém uspokojit vás.

Jsme spolehlivá prodávající a máme profesionální po-prodejní servis pro všechny naše zvyky.Pokud tam je nějaká otázka o pořadí,prosím, kontaktujte nás předem ,vždy budeme tady, dokud budeš mít štěstí na odpověď.

O Zpětnou Vazbu

O Platbu

Materiál:plast

O Po-prodejní Servis

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Zásilky

SNADNÁ INSTALACE - To bude trvat asi 10 minut nahradit nový drive socket kit.DIY instalace, plný úspěch.

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

1.Budeme odeslat objednávku co NEJDŘÍVE do 2-5 dnů(kromě víkendů a státních svátků) jakmile bude vaše platba je dokončen normálně.

O Nás

Drive Socket Kit Kompatibilní pro Vitamix Mixér Náhradní Díly, Příslušenství

Nabízíme dobrý produkt s nejlepší cenou,podporujeme Velkoobchod/Drop Shipping Objednávky

1. Pro Pokles Lodní dopravy objednávku, prosím, poznámku"dropshipping", aby, budeme upřednostňovat.

ČÍSLO MODELU - Vitamix Drive Socket Kit - 891.

Expresní přepravy obsahovala DHL, EMS, www.pizzerie-teplice.cz Premium, Doprava a Speciální Linie, jako Aramex.To trvá asi 7 dní.(To bude zpoždění, pokud vaše země splnit nějaký problém,Dělnické stávky,počasí problém a tak dále.)

velikost:Cca 4.1 cm v průměru

Obsah Balení:

1. Prosím, zkontrolujte, zda balíček a položky, když jste se pečlivě, aby se ujistěte se, že tam není žádný problém.

Anonymous

2022-11-07

Nemyslím si, že je kompatibilní s Bita Mikrofony.

Zanechat recenzi