Hot Prodej!! QASE Mini vodováhy Bublina Plastový Bullseye Úrovni Bublina Příslušenství pro Měřicí Přístroj, 32*12mm

w2292

17.96 Kč 24.17 Kč

Měření & Nástroje Analýzy

Tagy: úroveň velké bubliny, green spirit, spirit hřebec balón, úroveň bubble metal, vysoká ducha bag, laserové wii mini, šroubovák vodováha, lano vodováha visí řada, snímače z1 mini, x nivel případě

  • Popis
  • Recenze

  • Shell barva: Bílá
  • Výška: 12mm
  • Značka: QASE
  • Hmotnost: 7.6g
  • Klíšťata Barva: Černá
  • Číslo Modelu: RR-3212
  • Tekuté barvy: Zelená Bílá
  • Průměr: 32mm
  • Velikost: 32*12mm

Pracovní Doba

Nabízíme 180 Dní Záruka na všechny produkty uvedené.Pokud obdržíte defectve, to může být vráceno do 10 dnů poté, co jste se zaregistrovali balíček.

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Vaše spokojenost je naší největší odměnou a moc!

Zásilka

8:30-12:00, 14:00-18:00 HOD, pondělí až pátek

Přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ;

Poznámka: Budeme posílat pouze na adresu v objednávce.Kupující bude odpovědný za veškeré daně, cla a jiné poplatky generované v kupujícímu je země!

Platba

Pokud potřebujete speciální typy jakéhokoliv produktu, Prosím, kontaktujte nás svobodně.

Specializujeme se v výrobní a marketingové společnosti.

Hot Prodej!!QASE Mini vodováhy Bublina Plastový Bullseye Úrovni Bublina Příslušenství pro Měřicí Přístroj, 32*12mm

Pokud nemůžete pokladně okamžitě po objednání úprava, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí becompleted do 5 dnů.

modname=ckeditor

Naše produkty jsou široce používány v zeměměřictví a mapování průmysl, laserové nástroje, průmysl, vážicí zařízení průmyslu, elektrické nástroje průmysl, strojírenství, letectví a vojenské atd.

9:30-12:00 sobota

Budeme posílat balík do 1-5 pracovních Dnů pro vaše objednávky.Všechny Položky obvykle budou odeslány do Poslední Leteckou Poštou nebo e-Paketu.Ruské zákazníky, jsme se obecně používají Posti Finsko ruské Vzduchu.

Prosím, buďte si všiml, že se vrátil položka musí být v původním podmínek a kupující by měl holé zpáteční poštovné.

O Společnosti

Vaše spokojenost a pozitivní zpětnou vazbu, bude to náš nejlepší návratnost pro servírování.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, nechte nám své pozitivní zpětnou vazbu.Vaše zpětná vazba bude vysoce ocenil a pomůže nám sloužit vám lépe.

Máme více než 500 druhů výrobků.Patří mezi ně sklo vodováha série, kovové úrovni bublina série, Plastová vodováha série, elektronická vodováha série, elektronické snímače hladiny série a elektronické úrovni kompenzátor série atd.

Náhrady A Návrat

Zpětná vazba

Pokud nejste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, kontaktujte nás před odesláním negativní zpětnou vazbu.Jakmile je problém hlásil, všechny naše štáby se bude snažit nejlépe, aby vám pomohl ven z problému došlo.Děkuji vám za pochopení.

Zanechat recenzi