Lesní opalovací krém maskovací síť vhodná pro kempování vojenské lov CS natáčení stojanu party dodávky dekorace

w284216

96.23 Kč 123.50 Kč

Kempování A Turistika

Tagy: opalovací krém maskovací síť vhodná, odstín čisté, stany outdoor camping, Markýzy, Vojenská uniforma, Net

  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně

Materiál: 210D polyester Oxford tkanina (kvalita je lepší než ostatní prodejci' 150D Oxford tkanina)

●Multifunkční-venkovní cam net je široce používán.To může být použit, aby se zabránilo letecké fotografie, maskování budovy, kontejnery, auta, rezidence, atd. Tuto maskovací síť může blokovat sluneční světlo od slunné pokoje, skleněné střechy, nádvoří, a auta.Tato kamufláž ok maska může být použita na pokrytí hory, hory, parky a krásné zelené rostliny.To může dokonce být použita pro téma dekorace, jako jsou vnitřní stěny, podhledy, plot, dveře, události, dekorace, CS základnu dekorace, atd.

Vítejte v našem obchodě!

Název výrobku: maskovací síť

●Podrobný design je snadno ovladatelný-okraje vojenská kamufláž ok net jsou dobře šité, šití, je velmi pevná, takže se nemusíte starat o uvolnění závitu.Tam je stahovací tu, která lépe opravit slunečník a je snadno ovladatelný.

Barva: jungle/pouštní/digitální/černá/bílá/zelená/modrá

●Vynikající řemeslné zpracování-To opalovací krém maskovací síť je řez strojem do sítě, které může dokonale kryt zařízení a oblastí, které potřebují ochranu.Dno woodland maskovací síť je vybavena nylon net rám, který je silný a non-skluzu, a venkovní maskovací síť je pevně nainstalován.

●Zajištění kvality-Jsme vždy trvat na tom, poskytovat každý zákazník s nejvíce uspokojivé zážitek z nakupování.Prosím, kontaktujte nás v čase.Pokud máte nějaké pre-prodej a po-prodejní problémy, jsme se poskytnout vám nejvíce profesionální řešení a worry-free shopping, jakmile je to možné.

●Odolné-Naše maskovací síťka je vyrobena z vysoce kvalitní polyester Oxford tkanina, která má výhody soft touch, silný, splývavost a vynikající vodotěsné výkon.To může blokovat sluneční světlo a ultrafialové záření, a nebojí se deště.To je velmi vhodné pro venkovní scény.Tato džungle maskovací síť má vynikající trvanlivost.

Zanechat recenzi