Zimní Cyklistické Šátky na Krk Kamaše Teplejší Fleece Face Kryt Prodyšný Větruodolný Šátek, Kukla Lyžování pokrývky hlavy pro Muže, Ženy

w319023

146.79 Kč 209.54 Kč

Kempování A Turistika

Tagy: snowboarding krku teplejší, snowboard, maska na obličej, šátek, tvář teplejší maska, maska fleece

  • Popis
  • Recenze

  • Vzor Typu: Solidní
  • Styl: Módní
  • Materiál: nylon
  • Původ: Pevninské Číně
  • CN: Zhejiang
  • Číslo Modelu: 22.8.2-WB-1

Sledujte Nás.Naši fanoušci.můžete získat extra slevu pro nově příchozí! 【NASTAVITELNÁ VELIKOST】krku manžeta design s nastavitelným elastický s přepínač v horní části, které mohou být upraveny, aby se vešly různé tvary obličeje, pojme většinu velikostí hlavy, a je vhodný pro muže a ženy.Lze prát a znovu použít.Elastické tažné vlákno udržuje krk, maska na místě a neklouže.

1. Většina zemí pošleme zdarma, můžete také zvolit DHL, EMS, pokud naléhavý.

2. Pokud velkoobchod, prosím, kontaktujte nás, dáme vám nejlepší cenu.

O Lodní Dopravy

3. Máme sledovací číslo pro vás po odeslání, můžete zkontrolovat svůj balíček on-line kdekoli.

2. Přijímáme Podmíněná, kreditní kartou, Western Union, Alipay.Pokud se vyskytnou platební problémy, prosím, kontaktujte personál na www.pizzerie-teplice.cz.

2. Pokud obdržíte zboží nedostatky, prosím kontaktujte první, do 24 hodin, budeme řešit rozumným způsobem.Díky předem za vaše společnost.

【IDEÁLNÍ DÁREK】Naše vysoce kvalitní kamaše maska také skvělý dárek pro Valentýn, Den otců, Den matek, Různé Festivaly, atd. Také dobrá položka v zimě.

【TVÁŘ ŠÁTEK ŠÁTEK】univerzální obličej šátek má širokou škálu na sobě způsoby.Použít jako nákrčník, čelenku, masku, šátek, kukla, obličej šátek, ucha teplejší, pokrývka hlavy, šátek.Můžete nosit svůj vlastní styl podle vaší potřeby.

Podporujeme dropship/velkoobchod, vítejte, kontaktujte nás pro získání více informací

1. Nabízíme drop shipping služby, můžete také posílat obrázky, aby se vás pro další prodej.

1. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla, dovozní daň účtovaná do kupujících zemí.

3. Naším cílem je profesionální vývojové týmy, včetně továren s roční výrobní kapacitou 10 milionů kusů.Pokud chcete rozvíjet svou místní firmu, prosím, kontaktujte nás a my vám pomůžeme rozšířit váš vliv v dané oblasti.

O platbu

【PRODYŠNÝ MATERIÁL】Vyrobeny z elastické, měkké a prodyšné tkaniny, dělá budete cítit pohodlně, lépe dýchat čerstvý vzduch v chladném počasí a udržet vaše teplo. 4 základní barvy, bezpečné ochrany a přinést stylový zážitek!

3. Prosím zaplatit do 7 dnů od data objednávky.

POZNÁMKA

2. Budeme loď zboží do 1-5 dnů, zboží bude k vám přicházejí v 7-35 pracovních dnů závisí na přepravní trase, cíli a dalších faktorů.

Ujistěte se před nákupem, prosím zkontrolujte naše velikost stolu a jak určit velikost.Ujistěte se, poraďte se s námi o velikost.Pokud si vyberete velikost a to nevyhovuje.nejsme zodpovědní.Chybou v produktu je 2-3 cm.

O velikost

1. Pokud nejste spokojeni se zbožím, kdy jej obdržel.prosím, kontaktujte nás a vrátit to do 7 dnů na výměnu nebo vrácení peněz.Pokud se vrátíte položky, musíte zaplatit návrat nákladní.

Dobrý Den, Přátelé.Vítejte v mém obchodě

Záruka a Záruka

【VÍCE POUŽÍVAT】 Ideální pro různé outdoorové sporty a aktivity: Cyklistika, Rave, pěší Turistika, Jóga, Cvičení, Práce na Zahradě, jízda na Koni, Rybaření, jízda na Kole, Motocyklu, Motocross, Běh, Lov, Lezení, Táboření, Taktické, Lyžování, Snowboarding.Dát váš obličej nejlepší ochranu.

Zanechat recenzi