Krk Teplejší Vyhřívaný Šátek Teplé Zimní Krku Topení Šátek Teplé Měkké Krku Kryt Kempování Šátek Pro Chladné Počasí, Lyžování, Cyklistika

w328369

123.28 Kč 293.57 Kč

Kempování A Turistika

Tagy: Šátek

  • Popis
  • Recenze

  • Značka: LACYIE
  • Původ: Pevninské Číně
  • Vzor Typu: pruhované
  • Materiál: Bavlna
  • CN: Guangdong

Specifikace:

1.Spolehlivý Materiál: Vyrobeno z vynikající fleece a topení deskový materiál, Krku Teplejší Vyhřívaný Šátek je bezpečné, měkké, pohodlné, ergonomické, a poskytuje dlouhotrvající teplo.

Materiál: fleece + topení listu

3.One-tlačítko Topení: Inteligentní jednoho tlačítka podporu vytápění rychlé vytápění v jedné vteřině. 3 nastavitelné teplotní režimy, a sice první teplota 42C, druhý stupeň 48C, a třetí teplota Bloku teploty červená 55C.Vyhřívání Krku Teplejší Šátek je bezpečný a bezpečné.

Hmotnost: 0.09 KG

Název: Tři-Nastavitelná rychlost Ohřevu Šátek Krku Teplejší

Barva: Černá

Velikost: 26*14 cm/10.2*5.5 v

5.Vánoční Dárek: jste stále starat o vánoční dárek?Ať už pro svou rodinu, přátele, příbuzné nebo kolegy, Zima na Krku Vyhřívaná Teplejší je skvělý dárek pro den Díkůvzdání, Vánoce, Nový Rok a narozeniny.

Vyhřívání Krku Teplejší Šátek je bezpečný, měkký, pohodlný a praktický.Zimní Krku Vyhřívaná Teplejší je vhodný pro muže nebo ženy.Si můžete dát to na někoho, kdo je pořád zima, aby se zahřál v chladném zimním období.

2.Rychlé Vytápění: Zimní Šála Zahřeje Krk Teplejší je nutné pro chladné zimní období.Vhodné použít s inteligentní přepínač USB napájení.Funkce rychlý ohřev, Vyhřívání Šátek udrží váš krk v teple v zimě.

4.Praktické Krku Teplejší: Vyhřívaný Šátek Krku Teplejší funkce anti-únik design.Zimní Krku Topení Šátek lze prát opakovaně v pračce.Ušetřete si starosti a úsilí.

Více viz podrobnosti o produktu

Poznámka: Tento produkt neobsahuje power bank

Balení Seznam: Vyhřívaný Šátek Krku Teplejší*1

Popis:

Anonymous

2023-01-05

Ne svítí

Zanechat recenzi