Sada Příslušenství Kompatibilní Pro Robo Rock S7, S7 Maxv Plus, S7 Maxv Ultra, S7 Maxv, Náhradní Příslušenství Kit

w3411

576.06 Kč 822.85 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

MIKROVLÁKNO STĚRAČŮ LÁTKY - Vyrobena z měkkého mikrovlákna a absorpční pěna do práce na mokré a suché podlahy.Vhodné pro různé podlahové krytiny, jako tvrdého dřeva, cementu, luxusní vinyl, laminát, dlaždice a mramor.Balení obsahuje čtyři kusy umýt a vyměnit, takže budete mít vždy čisté podložky.

Obsah Balení:

4 x Filtr

Materiál:plast

4 x Otřete

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poté, co jsme loď z objednávky, pošlu zpět CSV soubor s sledovací kódy.

Hlavní kartáč: nahradit původní, můžete si vzít to od sebe, aby odstranit vlasy a nečistoty kolem kartáče část.Je vyrobena z měkké gumy pro ochranu podlahy.

barva:Jak je znázorněno

2 x Kolejových kartáč

Kompatibilní s Roborock S7, S7 MaxV Plus, S7 MaxV Ultra, S7 MaxV Robot Vysavač, Vyměňte všechny přílohy.

O Dropshipping

Boční kartáč: navržen s pěti silné paže, s silikon top pro čištění rohů a hran efektivněji, silikonové části se nedeformuje ani po hodinách čištění.

1) přijímáme dropshipping, máme mnoho zkušeností v dropshiping a nebude se dát nějaké reklamy a materiálů v pořadí.

1 x Čistící kartáč

2) přijímáme CSV souboru (Soubor aplikace Excel) do rukojeti, aby pro hromadné objednávky.Budete jen muset zaplatit za jednu objednávku na www.pizzerie-teplice.cz.Budeme vyřizování vašich objednávek accoring na soubor aplikace excel.můžete nám poslat CSV souboru, který všechny kontakty customerrsquos informace (Jméno, Email, celá adresa etchellip) a informace o objednávce( barva, množství).Nabízím celkovou cenu.Stačí umístit jednu objednávku na www.pizzerie-teplice.cz, poté, co budete platit za to.Budeme nahrát váš soubor do našeho systému a vyřizování vašich objednávek ruční dle vašeho souboru.

8 x Boční kartáč

Filtr: omyvatelný ve vodě z kohoutku, vyměňte každé 3 až 6 měsíců v závislosti na frekvenci čištění.Snížení prachu a nečistot v místnosti.

19 V 1 PŘÍSLUŠENSTVÍ SADA: balení obsahuje 8 boční kartáče, 4 filtry, 4 mop podložky, 2 hlavních kartáčů a čistící nástroj.

Zanechat recenzi