2 miliony hd WIFI viditelné ušní, nosní a krční endoskop zvukovodu fotoaparát, mobilní telefon a počítač univerzální otoskop

w34416

895.35 Kč 1 297.57 Kč

Bezpečnost A Ochrana

Tagy: lékařské iphone adaptér, endoscop digitální fotoaparát, otg fotoaparát qr, 8mm otg fotoaparátu, lékařský silikon masáž joni, ios endoscop fotoaparát, apple otg fotoaparátu, endoscop mini kamera, otoskop kawe, kamera-endoskop 43

  • Popis
  • Recenze

  • Značka: RuiXuan
  • Objektiv (mm): 5,5 mm
  • Drát Typu: Měkký Drát
  • Číslo Modelu: endoskopie
  • Plug Typ: EU plug

ZPĚTNÁ vazba

30 Dnů Záruka Vrácení Peněz: 1. Pokud nejste spokojeni s položky zakoupené od nás, prosím, informujte nás(e-mailem, www.pizzerie-teplice.cz zprávy) do 30 dnů od obdržení zboží.Budeme vás k návratu a vrácení položky.Vezměte prosím na vědomí, že plakáty/celní poplatky (pokud existuje) strávili v takovém pořadí jsou na náklady zákazníka. 2.Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním balení, se všemi komponenty a příslušenství zahrnuty, a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo a důvod pro návrat. 3.Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je(jsou) poškozen během přepravy. 4.Nesmíme přijímat vaše vrátit bez nás informuje předem. 5.Celní poplatek, manipulační poplatek, poštovné a pojištění se nevrací.

Hlavní parametry

Přijímáme www.pizzerie-teplice.cz Escrow plateb, včetně Kreditní karty Visa, MasterCard, Kreditní Kartou, Western Union a další možnosti platby.Můžete si vybrat, aby vyhovovaly vaší platby.

1. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. 2.Žádáme vás, abyste prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít jakýkoliv případ, než kontaktujte nás, pokud jste neobdrželi balíček za nějaký čas, nebo nejste spokojeni s naší položku po přijmout.Budeme se snažit v našich silách, aby poskytovat nejlepší řešení. 3.Očekáváme, že vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka.

Dodavatel Záruku

DOPRAVA

1:WIFI přenos, kompatibilní s Android, IOS, OS, Windows, Linux a další systémy 2:720P (1280*720) hd kamera, 15 mm ohniskové vzdálenosti, pevné ohnisko 3:6 mm fotoaparát, vnější průměr 6LED lampa pomocné osvětlení 4:600mA polymer baterie, může pracovat po dobu 60 minut nepřetržitě 5::Jedno-klikněte na obrázek funkce

Nabízíme jeden rok záruka výroba je omezená záruka na vadné zboží(s výjimkou položek poškození v důsledku nesprávného použití, zneužití, nedbalosti nebo nehody po přijetí)

1.Budeme odeslání zboží do 2 dnů, jakmile vaše platba je dokončena. 2.Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích a další faktory. 3.Používáme vaše www.pizzerie-teplice.cz adresu jako dodací adresu, prosím, potvrďte na adresu, než budete platit.

SLUŽBY

PLATBA

Zanechat recenzi