Sochory Jazz Jose Prager - Magické triky

w373993

31.04 Kč 47.67 Kč

Klasické Hračky

Tagy: kryt jose, sf san jose caltrain, tequila značky jose cuervo, san jose nadace, san jose razítko, san jose bary, san jose samolepky, san jose fotografie, san jose pohovka, san jose koberců

  • Popis
  • Recenze

  • Velikost: Other
  • Původ: Pevninské Číně
  • Výkon Formě: Street Magic
  • Věkové Rozmezí: 5-7 Let, 8-11 Let, 12-15 Let, Dospělí
  • Typ: Pestrá Rekvizita
  • Není Návod V Ceně: Ano
  • Materiál: papír
  • Funkce: Plovoucí, Blikající, Znějící, Rostoucí, Mizí, Snadné, Začátečník, Profesionální, Kouzelníci, Ulice, Fáze
  • Varování: Žádné triky nemám prop
  • Pohlaví: Unisex

Závěrečná část triptychu se ponoří hlouběji do teorie aspekt sochory práce a čtení myšlenek obecně.Přes čtyři eseje, zjistíte, že vzrušující postřehy, které budou nejen učit, ale nabízí otázky, ve kterých můžete zjistit více o své vlastní styl provedení.

První část knihy se zdokonaluje v na fyzické techniky, které budete používat k získání skryté informace, krásně ilustrované v monotónním neo-klasický styl.

Sochory Jazz José Prager bude zvýšit svůj sochory práce.

Sochory Jazz Jose Prager Popis

Vedle hlavního obsahu, kniha má také předmluvu od Lewise Lé Val, plné připsání celé a několik inspirující citace z některé z nejvlivnějších mentalists našeho času zaokrouhlování zážitek ze čtení dokonale.

Prosím, zanechte svou e-mailovou adresu po zaplacení.

V rámci stránek Sochory Jazz; budete najít metody, jak vytvořit nejčistší okamžiky čtení myšlenek je to možné, stejně jako písemné toolbox testovaných myšlenky posilovat a chránit tyto iluze.

Výrobky jsou zasílány prostřednictvím e-mailu,

Prodávám pouze video výuky.

prosím, napište mi a já vám pomůže.Pro lepší ceny a služby,

Prosím, neváhejte koupit.Mám více než 20 000 druhů výrobků.

Vážení staré a nové zákazníci, všechny naše výrobky jsou na skladě a může být odeslána co nejdříve.

Hej!Magie přátelé, dobrý den!

Pokud chcete koupit jen jednu knihu v letošním roce, ujistěte se, že to je definitivní práce v podzemí na nejčistší forma mentalismu; Sochory Jazz José Prager.

Nejčistší forma mentalismu, je to, ve kterém písemné myslel, že je odhalen.Použití nic jiného než kus papíru a tužku, mistr mentalista se nějak dostat do vaší mysli a vytáhnout, že si myslel, pomocí písemné důkazy, aby dokázal svou pravdu.

Dozvíte se několik silných zpoždění pokukuje například k Dokonalosti Plné Sochory Nahlédnout, dává vám sílu zdánlivě ukrást si myslel, že bez ohledu na to, kde to je napsané na kusu, nebo nahlédnout propracovanější obrázky nebo vzory.Dozvíte se také, zjistit informace v reálném čase, v ne méně než šest různých způsobů, a doplnit tyto techniky, budete také prozkoumat kýžené tajemství v užívání klasické Acidus Novus* peek na další úroveň.

Ukážeme jen pár produktů.Pokud nemůžete najít produkty, které potřebujete,

Druhý segment svatý tomáš klade důraz na předmět zřídka zaznamenány v tisku, odhalit.

prosím, sbírat mém obchodě, děkuji.

Rozděleny do tří jednat struktury:

Zavřete Techniky kapitole, budete najít metody, které by mohly být provedeny zcela slepý.Zjistíte, co to znamená provádět sochory práce s Ne Pokukování Nutné.

V rámci stránky, Kapitoly Dvě Prager odhaluje celou řadu jedinečných způsobů, jak odhalit informace, které jste tajně shromáždili prostřednictvím techniky popisované v předchozí kapitole.Najdete rámečky a efekty, které budou bránit své show z pocitu, opakující se, řešit nejtěžší problém moderní mentalista trpí.

Zanechat recenzi