QASE Plastová vodováha Mini vodováha nástroj Měření Průměru 6mm 6.5 mm, 7mm

w6229

19.73 Kč 26.16 Kč

Měření & Nástroje Analýzy

Tagy: akrylátové bubble blue úrovni, malý duch obrázek, vodováha lazer, krátké laserové úrovni, mt mini bublina, šroubovák vodováha, nivel boty, barva indikátor hladiny, úroveň průhledné bubliny, indikátor vodní hladiny nádrže kit

  • Popis
  • Recenze

  • Číslo Modelu: YC-06/YC-065/YC-07 Průměr 6mm 6.5 mm, 7mm
  • Značka: QASE

Náhrady A Návrat

Specializujeme se v výrobní a marketingové společnosti.

HACCURY Plastová vodováha Mini vodováha nástroj Měření Průměru 6mm 6.5 mm, 7mm

Pokud nejste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, kontaktujte nás před odesláním negativní zpětnou vazbu.Jakmile je problém hlásil, všechny naše štáby se bude snažit nejlépe, aby vám pomohl ven z problému došlo.Děkuji vám za pochopení.

Naše produkty jsou široce používány v zeměměřictví a mapování průmysl, laserové nástroje, průmysl, vážicí zařízení průmyslu, elektrické nástroje průmysl, strojírenství, letectví a vojenské atd.

8:30-12:00, 14:00-18:00 HOD, pondělí až pátek

Platba

Poznámka: Budeme posílat pouze na adresu v objednávce.Kupující bude odpovědný za veškeré daně, cla a jiné poplatky generované v kupujícímu je země!

Zpětná vazba

O Společnosti

Pokud nemůžete pokladně okamžitě po objednání úprava, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí becompleted do 5 dnů.

Do Ruska Brizal Zákazník: E conomic post obvykle je třeba 30-60 dní, někdy je třeba tak dlouho, jak 90-120 dní, když si objednáte to, prosím, dávejte pozor na čas,

Přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ;

Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od zaplacení, prosím, kontaktujte nás v čase.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.

Pracovní Doba

Vaše spokojenost a pozitivní zpětnou vazbu, bude to náš nejlepší návratnost pro servírování.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, nechte nám své pozitivní zpětnou vazbu.Vaše zpětná vazba bude vysoce ocenil a pomůže nám sloužit vám lépe.

9:30-12:00 sobota

Budeme posílat balík do 1-5 pracovních Dnů pro vaše objednávky.Všechny Položky obvykle bude odesláno China Post Air Mail , e-Paket, Yanwen Air Mail.Pokud potřebujete rychlé dodání, prosím, kontaktujte nás.Jsme se snažit v našich silách, aby vám lepší služby.

Zásilka

Máme více než 500 druhů výrobků.Patří mezi ně sklo vodováha série, kovové úrovni bublina série, Plastová vodováha série, elektronická vodováha série, elektronické snímače hladiny série a elektronické úrovni kompenzátor série atd.

Pokud potřebujete speciální typy jakéhokoliv produktu, Prosím, kontaktujte nás svobodně.

Nabízíme 180 Dní Záruka na všechny produkty uvedené.Pokud obdržíte defectve, to může být vráceno do 10 dnů poté, co jste se zaregistrovali balíček.

Prosím, buďte si všiml, že se vrátil položka musí být v původním podmínek a kupující by měl holé zpáteční poštovné.

Zanechat recenzi