Půl Golfové Rukavice UV Ochrana Rukavice bez Prstů Golfové Otevřené Prsty Ice Hedvábí Opalovací krém Půl Cool A Prodyšné Pro Ženy

w6442

112.86 Kč 161.20 Kč
  • Popis
  • Recenze

  • Materiál: PU
  • Původ: Pevninské Číně
  • Použitelné Lidí: Unisex

Více viz podrobnosti o produktu

Hmotnost: 24g

Tento golf rukavice může účinně odstranit ochranu proti slunečnímu záření, odolat UV záření, odolat škodlivé paprsky UVA, a zabrání poranění ruky.Opalovací krém na zadní straně, velká plocha ochranu proti slunečnímu záření, a udržet ruce chladné po dlouhou dobu.

Specifikace:

Golf Rukavice*1 pai

3.Dlouho-Žil: S tímto high-pružnost, non-těsné, anti-strečink, non-pilling, zápěstí-prodloužený rukavice, můžete také získat komplexní ochrana proti slunci a dlouhotrvající účinky při zajištění zápěstí je pohodlný a ne těsné.

2.Osvěžující Textilie: Pokud chcete vybrat rukavice, které můžete udržet vaše ruce chladné po dlouhou dobu, naše rukavice bude vaše nejlepší volba, protože pohodě fabric této rukavice dodává kyselina hyaluronová faktor, a tkanina vyživuje a hydratuje ice hedvábí, aby si v pohodě kůži Pocit, prodyšný, suché a není ucpaný.

5.Vícenásobné Použití: kromě toho, že je vhodný pro golf, sportovní, tato rukavice je také vhodné pro outdoorové sporty, jako je cestování, jízda na kole, svatby, jogging, horolezectví, atd.

Balení Seznam:

Velikost: jedna velikost

4.Efektivní Ochrana před Sluncem: Tento golf rukavice mohou účinně proti slunečnímu záření, odolat UV záření, odolat škodlivé sluneční paprsky UVA, a zabrání poranění ruky.Opalovací krém na zadní straně, velká plocha ochranu proti slunečnímu záření, a udržet ruce chladné po dlouhou dobu.

Popis:

1.Využít Jednodušší: Protože tento golf rukavice je vyrobena z těsně sešité double-layer led hedvábí, a dlaň je vyhloubené, můžete houpačka tolik, kolik chcete, grip je více stabilní a není kluzký, a uvnitř duté části dlaně je pohodlný pro držení golf club a ring kroužky nemají směnu.

Materiál: 95% nylon 5% spandex

Zanechat recenzi