Pánské sluneční brýle polarizační klip-progresivní multifokální brýle na čtení muži modré světlo blokování předpis brýle lupa

w88726

643.69 Kč 804.66 Kč

Pánské Brýle

Tagy: titanový přívěsek sklo, progresivní multifokální brýle na čtení muži ženy, titan sklo značky, progresivní multifokální brýle nastavitelné, gafas klikněte brýle na čtení, filtr w polarizační, magnetická síla sluneční brýle, seeoo brýle na čtení, video brýle polarizační 90, folden brýle na čtení

  • Popis
  • Recenze

  • Značka: SHINU
  • Původ: Pevninské Číně
  • Objektiv Šířka: 5.1 cm
  • Pohlaví: MUŽI
  • Čočky Barevné: Černá
  • Číslo Modelu: DC3046
  • Typ Položky: Brýle
  • Čočky Materiál: CR-39
  • Materiál Rámu: Slitiny
  • Brýle Typ: Brýle Na Čtení
  • Výška Čočka: 3.7 cm
  • Objektivy Optické Atribut: Polarizační
  • Certifikace: CE
  • Povlak: HMC

zkontrolujte, zda velikost tak, aby, aby

můžeme udělat jakýkoli stupeň,Máme mnoho let zkušeností v oblasti optometrie a také máme odpovídající kvalifikaci,naše objektivu všechny pryskyřice cr39 vysoce kvalitní optika objektivu.bez válců stupeň (stupeň astigmatismu).stupeň může být až ±3.00,PŘIDAT+1.00 do +3.00., nejen + pro vidět blízkosti. . - Krátkozrakost pro zatím také ok.ale musí být menší než ±3.00, PŘIDAT, musí více než +1.0 a Nižší než +3.0. to je velmi důležité.pokud máte válce, míru, nebo mimo tento rozsah.potřebujete udělat na míru .prosím, kontaktujte nás jako první.

C3 stříbrná

Během pokusů na sobě proces, předpis brýlí, to trvá asi týden se přizpůsobit.Některé bolesti, které se začínají objevovat, jsou běžné, jako jsou závratě, otok očí, zkreslení, atd. Tyto příznaky obvykle vymizí do dvou dnů.Každý, kdo nosí brýle ví.Pokud stále nelze upravit během jednoho týdne.Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis.Ale to musí být nošen tak, že oči mohou přizpůsobit na nový rám.

polarizační brýle muži obdélník sluneční brýle Předpis brýle

velikost rámu nebo předpis.opravdu důležité pro on-line objednávky.prosím, zkontrolujte, zda velikost.pokud není pro váš obličej velikost.prosím, vyberte si jiný model.díky.

Pánské sluneční brýle s polarizační předpis brýle s dioptrií mínus

C1 černá

SHINU rekruty distributorů a dropshipping prodejce.Na begainning spolupráce, zajišťujeme dotace pro 100 objednávek( 2$ za každou objednávku, pokud máte 50 objednávek; 3$ pro každou objednávku, pokud budete mít 100 objednávek.) Cílové trhy: Spojené Státy americké, Německo, Spojené Království, Brazílie, Rusko, Thajsko, Itálie, Francie.Španělsko, Polsko.Pro podrobnosti, prosím, kontaktujte nás e-mailem: [email protected] whatapp: +8618058868135

Pokud jste někdy nosí progresivní čočky, brýle a věří, že progresivní brýlové čočky by vám mohlo přinést lepší vizuální efekt a komfort, pokud jste se pokusili použít progresivní čočky poprvé, prosím, použijte následující způsoby, doufám, že to bude dobrý pomocník pro vás. 1 První ze všech, zkuste se podívat na objekty daleko od vrcholu čočky.Měli byste cítit velmi jasně.Je to stejné, jako, aniž by na sobě brýle, protože tam není žádný stupeň výše. 2 Udržet si hlavu teď, přesunout své oči dolů, a podívat se na blízké objekty z pod čočky.Můžete vidět jasně? 3, Prosím, natáhnout ruce a vzít noviny na nejvzdálenější místo.Přečtěte si přes střed objektivu.Pokud to nevidíte, zkuste se obrátit hlavou nahoru a dolů najít pozici, že můžete jasně vidět. 4 Na obou stranách prohlížení objektů, pokud pohled vidí objekty ze dvou čoček, možná zjistíte, že jasnost jsem snížil.To je normální, nebojte se, stačí otočit hlavu trochu a zkuste se podívat na středu čočky, a budete se cítit velmi jasně. 5 Je třeba poznamenat, že počáteční použití progresivních čoček vyžaduje pohyb hlavy, ale budete brzy moci, aby se přizpůsobily to. 6 Stejně jako měnící nové brýle, tam může být několik nepříjemné na začátku.Pokud ano, nebojte se, to je normální reakce.Progresivní čočky vyžadují velmi krátkou dobu na přizpůsobení.Normální čas je 3-10 dní, protože každý člověk je adaptivní schopnost je jiný, to může potřebovat více času.Po dokončení nastavení, můžete se cítit výhody naší progresivní čočky. 7. Podle našich nashromážděných dat po mnoho let, asi 20% lidí, kteří mají astigmatismus, které musí být opraveny nebo svítivost levé a pravé oko je jiné.Takže prosím, ujistěte se, že zjistit váš recept, pokud vaše parametry jsou v této části, budete se cítit zkreslené nebo nepohodlné nosit tento druh univerzální brýle.Takže prosím objasnit vaše předpis před uvedením pořadí pro nákup, pokud budete potřebovat, aby ji přizpůsobit.Prosím, kontaktujte nás.

Popis:

DROPSHIPPING služby:

C5 hnědá

C4 zbraň

Jak čistit objektiv.Obecně řečeno, některé čisticí prostředky mohou být použity, ale musí být zředěn na nižší koncentrace.Ve stejné době, odolnost proti korozi čočky a rám je jiný.Obyčejné PC materiálu.Funkce rámu je není tak dobrý, jako objektiv.Proto, to je nejlepší, aby otřete spáry mezi rámem a objektiv suchým objektiv hadříkem.Nejlepší materiál plechu a titanu.

o progresivní brýle na čtení

Zanechat recenzi