Čistý Sinusový Měnič Disk Deska PIC16F716+IR2110S Řídit Malé Desce Modulu Střídače

w1332

321.73 Kč

Bezpečnost A Ochrana

Tagy: sine wave modul, sinusový filtr, rada pic16f716, tata solární střídače, 10k solární střídače, 1 mw solární střídače, solární střídač fv vstup, pic16f716 disk deska, sinusoida pic16f716, solární invertor flack

  • Popis
  • Recenze

  • Původ: Pevninské Číně
  • Certifikace: Nic

1. Invertor board naší společnosti je způsob, jak převést stejnosměrný proud poskytována baterie na střídavý proud.

*Střední frekvence napájení

*Jednofázové čisté sinusové měniče

*Jednofázové střídače

*Fotovoltaické elektrárny střídač

2. V tomto procesu přechodu, napájení bude průběžně výstup, záložní napájení bude i nadále minimální napětí baterie může vydržet, a nejvíce populární sine wave inverter circuit a inteligentní obvod ve světě, plně inteligentní ovládání programu.Účinnost konverze je vysoká, to může chránit a oprava baterie, práce je bezpečná a spolehlivá, objem je malý, váha je světlo, žádný hluk, žádné znečištění, a to má výhody automatické funkce ochrany, automatické přepínání funkcí, atd.

*Sinusový generátor

Aplikační oblasti

3. Tento malý invertor board jako invertor je vhodný pro notebooky, digitální fotoaparáty, videokamery a ostatní elektrické zařízení používané v různých vozidlech a při cestování, camping, lodičky, nebo v terénu; a také to může být široce používán Větrné energie, solární energie generace oblastech a jiných oblastech s nestabilní napájení; vhodnější pro domácí spotřebiče (jako jsou: Televizory, počítače, Dvd, Vcd, satelitní přijímače, tiskárny, zářivky, rádia, ventilátory, osvětlení, elektronické herní konzole, atd. Elektrické spotřebiče) a další vjemově poskytují stabilní napájení.

*Sinusoida regulátor

Produkt funkce úvod:

*Jednofázový motor regulátor otáček

*Sinusové stmívače

*Digitální generátor systém

*Wind power inverter

*Nepřerušitelný zdroj napájení UPS systém

modname=ckeditor

Zanechat recenzi