LUXUSNÍ Komfort Sada pro Audi A3/8Y Sedan/Hatchback

w1275

898.46 Kč

Interiérové Doplňky

Tagy: komfortní sada

  • Popis
  • Recenze

  • Původ: TR(Původu)

S AUDI A3/8Y Komfort, chrání vaše citlivé zařízení, zastavit klepnutím na tlačítko, a dostat prémie vypadat.

Uvnitř loketní opěrka

Co je to Komfort: To je produkt, který můžete pokrýt uvnitř skladovacích prostor, jako jsou přihrádky, zásuvka, loketní opěrka, dveřní kapsy s tkaniny nebo samet uvnitř vašeho vozidla.

S pomocí příchozí aplikace, videa, QR kód, aplikace instrukce a číslo části šablony, můžete jej použít snadno a s radostí.

LUXUSNÍ Komfort Sada pro Audi A3/8Yand A3/8V Sedan/Hatchback

AUDI A3/8Y POHODLÍ SADA

Naše samolepící sametové/látkové výrobky, které jsou laserem řezané podle přesných vzorů, jsou zahrnuty v balíčku.

není ovlivněna, není výtah, může být smazán.

Barevné Preference:

Je to zcela pokrývá úložné prostory vašeho vozidla.Scratchable Mobilní telefon atd. To chrání vaše citlivá zařízení, není klepněte na tlačítko, poskytuje prémiový vzhled.

Tyto produkty jsou řezané laserem pro přesné rozměry vozu jsou úložné prostory a jsou samolepící.Proto, to nevyžaduje žádné řezání procesu.To se snadno aplikuje.

Použité materiály jsou vhodné pro použití ve vozidle, některé z nich jsou dováženy z Německa, necítí, nejsou deformované a mohou být čištěny.

Pohár Základny

Přidává Hodnotu do Vašeho Vozidla.

Na Straně řidiče Malá Zásuvka

Černá

Uvnitř přihrádky

Výrobek není střih jako jediné formy, ale je řez zvlášť pro každý povrch součástí a je aplikován tak, že zarovnáte navzájem v závislosti na aplikaci cílem je uvedeno v instrukci.Pro toto, tam jsou ukázkové aplikace, videa na našem Youtube GRAFICAR kanálu.

Naše produkty mohou být použity pro mnoho let, pokud je nainstalován v souladu s pokyny.Z teplé/studené klimatické podmínky

Obsah Balení:

4 Dveří, Kapsy Plné Krytí

Zanechat recenzi